O’Ostah

Paco Rabanne Fame🥭

Paco Rabanne Fame🥭

А нічого хорошого, кажуть знавці на парфформумах🤔Мовляв, нащо було збиратись гуртом, щоб у результаті отримати нудний люкс у стилі Black Opium та La Vie Est Belle. Агов, надворі 2023, банально, несучасно... А скільки хейту дісталось ґротескному флакону!

Я ж маю зовсім протилежну думку. Кому цікаво - сідайте зручніше.

Paco Rabanne Fame🥭
  • Початкова нота: Бергамот, Манго
  • Нота серця: Жасмин, Олібанум
  • Кінцева нота: Ваніль, Сандал

Перед носами стояло завдання створити нову шипрову композицію на основі трьох ключових компонентів: ладану, сандалу і ванілі.

Далі підʼїхали маркетологи і дали курс на екологічність. Так піраміда доповнилась натуральним жасмином, та й акорд манго створено виключно із натуральних компонентів. Сандалове дерево видобули в Австралії (також екологічно), ваніль - на Мадагаскарі (соціально відповідально).

Із лозунгом «Це найбільш екологічні парфуми, які ми колись створювали» команда Paco Rabanne почала готувати їх до випуску. У флаконах, які парфспільнота охрестила «топорними» і «сміхотворними».

А він мав передати атмосферу гламуру 60-х і привабити молодіжну аудиторію (логіка трохи похитнулась😂). Сукенка-кольчуга і чоботи раніше гуляли по подіуму, а кульчики та браслет є візитівкою бренду. Окуляри тут також не прості. Приблизно такі носила сама Одрі. Коротше, флакон прикрашали як могли, поєднали коней і людей, але на мій смак вийшло прикольно.

Тут вийшло як із тою синьою сукнею. Хтось відчуває свіжий фрукт, хтось - манговий йогурт, хтось - геть нічого. Я відношусь до перших. Манго є, але губиться серед ванілі. Величезної кількості ванілі! Та мені не нудно, бо у композиції є вершковий акорд. Вершки, манго і ваніль - саме так би я охарактеризувала Fame. Аромат змінюється, грає, тримається на шкірі до  вечора, на одязі - щонайменше день. Флакон - вирізняється серед інших. Аромат підіймає настрій і огортає у ніжні теплі обійми. Можливо я банальна сорока, але запах мій на 💯

А що ви скажете про дивакуватий Fame🥭?