Strange Love

Ідеальний аромат на осінь

Ідеальний аромат на осінь

Якщо тоді в 70ті він був надто сексуальним та провокаційним, то тепер, попри зміну у формулі, він залишився таким же ароматом-дурманом, але тепер уже з неймовірним вінтажним нальотом.

Він точно не для усіх. І цими словами я не хочу когось образити, сприймайте їх швидше як дисклеймер.

Opium від Yves Saint Laurent - це мій ідеальний аромат для осіннього сезону. Свіжий і соковитий тандем танжерину, бергамоту та конвалії на старті. Проте, щиро кажучи, ви не встигнете їх розчути, бо одразу вриваються східні прянощі, мирро, ваніль, амбра та жасмин. У версії edt не заявлений сомалійський опопонакс, проте я чую і цю густу смолянисту ноту. До слова, версія edt майже не відрізняється від edp, ІМХО.

Спробую вам описати відчуття від цієї композиції.

І так, ви десь посеред осінньої Європи. Уже в кожушку, проте ще без шапки. Листя на деревах майже опало. І ви заходите в один із старовинних католицьких храмів, де пахне воском свічок, мирро і ладаном. І аромат, який залишиться на вашому волосі після цієї прогулянки осінньою Європою та храмом - це і є Opium.

Особисто я закохалася в цей аромат в маленькому старовинному німецькому місті Філлінген-Швеннінген, прекрасним осіннім днем, прогулюючись магазином Müller.

Opium Eau de Toilette від Yves Saint Laurent - це чудовий класичний аромат, який заслуговує на увагу. Він не для всіх зрозумілий, але це не означає, що він поганий. Навпаки, він має свою унікальну індивідуальність, історію і шарм. Як на мене, це найпрекрасніший осінній аромат, який ідеально доповнить запах жовтневого повітря.