Олена В

Масочка з авокадо Farmstay

Масочка з авокадо Farmstay
Масочка з авокадо Farmstay

Тканинна маска стала частиною моєї б'юті рутини вже декілька років. А масочку саме цієї корейської фірми пробую вперше.

Зазвичай тканинні маски роблять(чи не роблять) одне: зволожують. І це найголовніше. Чекати від них чуда не потрібно. Хоча якщо користуватися регулярно,то дійсно шкіра стає трохи кращою,більш свіжою та відпочившою.

Я роблю такі масочки ,щоб релакснути душею (і тілом,бо частіше в ній лежу). Відволіктись від проблем,відчути що я ще щось роблю заради своєї шкіри та її молодості.

Що обіцяє виробник:

- пом’якшення, вирівнювання мікрорельєфу шкіри,

- омолодження і загоєння.

-гіалуронова кислота забезпечує інтенсивне зволоження.

Плюси що я відчула:

+Маска досить добре пропитана есенсією. Але ,наприклад маски Viabeauty, мають ще більше рідини всередині,якої вистачає просто для нанесення без маски на ще дня 2-3.

+Результат після 20 хвилин: обличчя свіже, відпочивше,зволожене. Липкість швидко проходить. НЕмає бажання вмитися після,як буває після деяких масок. Якщо покласти перед використанням в холодильник,то ще відчуття тонізації.

-Бюджетна

Мінуси:

-Незручне лекало. По овалу наче добре підходить,але ці вирізи очей))). На двооких циклопів якихось))))). Але ось на обличчя чоловіка підійшла ідеальненько.

-Есенсія має дуже виражений хімозний фруктовий аромат. Якось не авокадний зовсім. Але алергії та висипки чи печіння не викликала.

Склад:Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Polyglyceryl-10 Laurate, Diethylhexyl Sodium Sulfosuccinate, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Chlorphenesin, Alginic Acid, Hydroxyethylcellulose, Butylene Glycol, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Disodium EDTA, Dipotassium Glycyrrhizate, Fragrance.

Висновок: впринципі непогана бюджетна масочка. Точно у мене не фаворит. Але як варіант можна брати.