Yana

Для любителів ароматного догляду🍊🥭🫠

Для любителів ароматного догляду🍊🥭🫠

Я люблю ароматний догляд для тіла і щоразу пробую різні засоби.

Дизайн простенький і, здебільшого, увагу привертає етикетка із зображенням соковитих фруктів. У Fresh Juice всі продукти оформлені так соковито – назва відповідає.

Кришка щільно закручується, все окей.

Є захисна фольга, яка є контролем першого відкриття. Приємно таке побачити у бюджетному засобі.

Текстура - крем із приємною вершковою маслянистістю, тобто. крем-масло. Часто траплялися продукти з такою ж назвою «крем-масло», але насправді це були звичайні креми. А тут – пряме влучання.

Дуже приємна текстура, легко набирається і легко розноситься по шкірі. Немає неприємної жирності, немає липкості та вазелінового фінішу. Навіть чимось нагадує десертний крем: густий і щільний, але ніжний.

Колір – персиковий. У поєднанні з ароматом, вміст баночки стає прямо «смачненьким».

Віддушка, як і очікувалося, дуже приємна. Я відчуваю стигле манго і легкі цитрусові нотки. Делікатний запах, немає хімозності. Навіть найчутливіші носи будуть задоволені.

Наноситься легко, незважаючи на таку густоту та насичену текстуру загалом. Найчастіше такі продукти вбираються лише на вологому тілі, але тут можна не турбуватися за такі нюанси.

Відразу після нанесення залишається легкий, ледь помітний вологий фініш.

Тактильно – ні жирності, ні липкості, 0% дискомфорту.

Зволоження добре виражене, я сказала б, інтенсивне. Миттєво зникає відчуття сухості та стягнутості, шкіра відновлюється.

1000% рекомендую!!!