ksnklb

Пусті баночки за серпень 🫧

Пусті баночки за серпень 🫧

Почну із сироватки з ніацинамідом від The Ordinary. Користувалась приблизно 3 місяці і за той час забула про прищі (а ті що були, зникали набагато швидше), взагалі дуже задоволена цією сироваткою і ніацинамідом загалом. Мінус сироватки: візуально блискуча плівка, що залишається після нанесення і яку хочеться хочаб чимось покрити. Хочу спробувати інші сироватки, але якщо щось піде не так, то повернусь до цієї.

Гігієнічна помада для губ від Green Way. Не знаю, яка вже баночка, ці бальзамчики дуже комфортні для губ, гарно зволожують.

Гель для душу Vivian Gray Naturals Garden Roses. Досить гарний гель, має легкий аромат квітів, піниться звичайно, не викликав сухості чи подразнень.

Крем для обличчя Biotherm Cera Repair Barrier Cream. Мала міні версію, вистачило приблизно на тиждень, мені цей крем підійшов через легку текстуру, прибрав сухість на певних ділянках.

Bandi - М'який ензимний пілінг для обличчя - Delicate Care. Я його не використала до кінця😅 Ні, ні, він класний і дуже ніжний, гарно очищає шкіру, робить її ніжною, світлою. Але у нього термін придатності 6 місяців, і як виявилось, для мене 75ml забагато і просто не встигла його використати 🤷🏻‍♀️. А ще у нього приємний аромат карамелі😉.

Гель для душу Mermade Night in Paris. Ох, тут просто чудовий аромат вишневого лікеру, від якого процедури у ванній стануть затишнішими та приємнішими 🥰. Точно буду пробувати інші аромати)).

Не багато цього місяця вийшло пустих баночок)) Але люблю цю категорію дописів і чекаю ваших❤️.