Його сяйво немов тиха розкіш
У нашому клубному челенджі #щовмоїйсумці я показала свій блиск Sheglam , тож розповім про нього окремо.
Продукція Sheglam почала з'являтися в Україні переважно в невеличких онлайн - магазинах, вибір ще невеличкий. Тому я використовую сайт виробника, де більше продукції і можна замовити напряму з Китаю.
Блиск для губ був у картонній коробці. Стильне оформлення, інформація про товар представлена на упаковці.
Ціна: 4$
Об'єм: 12 мл,
🍃 Для упаковки використано пластик, що переробляється.
🍃 Не тестується на тваринах.
Виробник обіцяє: Дзеркальний ефект з блискучим кольором на об'ємних та зволожених губах.
Не очікувала зустріти у складі не тільки декоративні компоненти, а й доглядові натуральні екстракти та олії. Не кожен блиск/помада може цим похвалитися.
Блиск знаходиться в м'якій тубі із вбудованим пластиковим аплікатором. Мені подобається таке оформлення, але не подобається, що від найменшого натискання височується багато блиску.
SHEGLAM пропонує відтінки на будь-який смак: прозорий, рожевий, сливовий, персиковий тощо. Відтінки такі ж гарні, як і їхні назви. Обрала Sunny Sands (VIPeach) - розкішний відтінок з легкою рижинкою. Колір на губах губиться, стає прозорим. Вловлюється натяк на теплий відтінок. Блиски дрібні, на сонці створюють цікавий перелив.
Візуально губи трохи збільшує. Зволоження дає як і багато інших блисків, але після нього довго не потрібно використовувати бальзами. На губах комфортний. Немає неприємної липкості та почуття плівки/маски.
Блиск сподобався, використовую на кожен день.
Від Sheglam в мене є ще база під тіні і двохстороння помада. Усіма засобами залишилася задовільна, про інші розкажу згодом.