M O N D ✨️

Його сяйво немов тиха розкіш

Продукція Sheglam почала з'являтися в Україні переважно в невеличких онлайн - магазинах, вибір ще невеличкий. Тому я використовую сайт виробника, де більше продукції і можна замовити напряму з Китаю.

Блиск для губ був у картонній коробці. Стильне оформлення, інформація про товар представлена на упаковці.

Ціна: 4$

Об'єм: 12 мл,

🍃 Для упаковки використано пластик, що переробляється.

🍃 Не тестується на тваринах.

Виробник обіцяє: Дзеркальний ефект з блискучим кольором на об'ємних та зволожених губах.

Не очікувала зустріти у складі не тільки декоративні компоненти, а й доглядові натуральні екстракти та олії. Не кожен блиск/помада може цим похвалитися.

Блиск знаходиться в м'якій тубі із вбудованим пластиковим аплікатором. Мені подобається таке оформлення, але не подобається, що від найменшого натискання височується багато блиску.

SHEGLAM пропонує відтінки на будь-який смак: прозорий, рожевий, сливовий, персиковий тощо. Відтінки такі ж гарні, як і їхні назви. Обрала Sunny Sands (VIPeach) - розкішний відтінок з легкою рижинкою. Колір на губах губиться, стає прозорим. Вловлюється натяк на теплий відтінок. Блиски дрібні, на сонці створюють цікавий перелив.

Візуально губи трохи збільшує. Зволоження дає як і багато інших блисків, але після нього довго не потрібно використовувати бальзами. На губах комфортний. Немає неприємної липкості та почуття плівки/маски.

Блиск сподобався, використовую на кожен день.

Від Sheglam в мене є ще база під тіні і двохстороння помада. Усіма засобами залишилася задовільна, про інші розкажу згодом.

Sheglam Spring It On Glow Gloss-Vipeach