Nastya_Gai

Формуємо догляд для сестри-підлітка | догляд за обличчям

Формуємо догляд для сестри-підлітка | догляд за обличчям
Формуємо догляд для сестри-підлітка | догляд за обличчям

Маю сестру підлітка, яка дуже полюбляє всілякі доглядові штучки, а муки вибору, звичайно ж, падають на мої плечі. На якесь свято, випадково побачила цей набір, знаю що засоби непогані і пакування прикольне, святкове. Вирішила спробувати. Спочатку, звичайно ж, вивчила що до чого і чи підійде їй взагалі.

В неї нормальна підліткова шкіра, без висипів, але дуже чутлива, схильна до почервонінь на щочках. Ще засоби часто викликають подразнення у вигляді дрібних прищічків. На той момент була ще сухість навколо носа і в зоні підборіддя.

Не лише ефективно усуне з поверхні шкіри різні забруднення, але й забезпечить потужну зволожувальну дію (в це я вірю так собі, бо занадто мало він часу на шкірі). Але однозначно скажу, що не сушить і шкіра після нього дуже м‘якенька і приємна на дотик.

Приємна текстура, дуже легкий нейтральний запах. Єдиний мінус, тяжко контролювати краплину, тому розхід може збільшуватись. Вистачило десь на 1-5/2 місяці.

Заспокоює подразнений шкірний покрив, зменшує почервоніння і звужує розширені пори.

- регулює секрецію сальних залоз;
- вирівнює колір обличчя;
- має протизапальну дію;
- освітлює пігментні плями шкірного покриву;
- запобігає передчасному старінню епідермісу;
- запобігає поверхневій втраті вологи.

Перші нанесення трохи викликав почервоніння, далі шкіра звикла і добре реагувала на нього. Цей тонер вирішили додати у вечірню рутину, щоб не контактував з сироваткою.

Трохи липкуватий, але для ніацинаміду це звичайна історія. Через кілька хвилин вбирається і липкість зникає, крем не скочується після нього.

Має боротися з гіперпігментацією різного походження. Засіб вирівнює відтінок і рельєф шкіри, надає їй здорове сяйво та візуальну зволоженість.

Використовує зранку, після - обов‘язково spf.

Можливо самонавіювання, але шкіра стала більш сяючою і світлішою. Сестра полюбляє свою ‚білошкірість‘ тому взахваті. Після сиворотки немає подразнень.

Трохи жирнувата але кремом все коригується.

Відновлює захистний барʼєр (особливо гарно підходить після активів, кислот та ретинолу). Має освітлювальні та антивікові властивості.

Він густий, і досить погано розподіляється по шкірі, до нього потрібно звикнути. Легкий нейтральний запах.

Спочатку трохи відчуття стягнутості присутнє, після вбирання він абсолютно непомітний на шкірі, немає блиску і плівки. Для нормальної шкіри виявився комфортним, прибрав сухість біля носу. Подразнень не викликав, а це для нас вже величезний плюс.

Взагалом, набір дуже прикольний, базовий.

Після використання повторювали все крім гелю для вмивання.

Підсалила ще й подружку. Їй також підійшов. Якщо у вас нормальна шкіра - залишається додати лише spf і повноцінний догляд маєте.

Подарункового наборо в наявності немає вже давно, (хоч у нас в деяких магазинах можна знайти), але по окремості засоби варті уваги!