Zhukovka 🌸

Що знаходиться в косметичці мого чоловіка ?)

Що знаходиться в косметичці мого чоловіка ?)

Мій чоловік любить себе ( і мене, але зараз не про це🤭), він не з того списку, що вранці вмився і вже гарний! НІ , гарний не то слово , але його повсякденний догляд займає вагому поличку у нашій ванній кімнаті 🧖
1. Електрична зубна щітка Oral'B Smart 4.
З цим девайсом чоловік забув,що такі зубний камінь , а відбілення зубів стало домашнім доглядом, а не черговим походом до стоматолога. Дуже класна річ ! + зубна паста Urtekram 100% натурана , органічна , зроблена з білої крейди . Залишу внизу посилання на допис
2.Тример Remington PG 6030 All in One Grooming kit
Незмінна річ роками.Точніше змінна, але завжди повертається саме до цієї моделі. Жодні станочки і "модні" , "дорогі" електробритви не дають такого результату ! Шкіра гладенька і про подразнення ніколи мови не йшло з часу її придбання. Не дорога і маст хев від чоловіка N⁰ 1 (зараз ,доречі , зі знижкою на сайті )
3. Лосьйон після бриття. Улюблений L'Oreal Paris Men Expert "льодяний ефект" закінчився, користується подарованим від Nivea. Запах не подобається,хоч він і легенький, задоволення не отримує, буде Nivea на лаві запасних, після придбання улюбленця від Loreal. Після нього приємний аромат і жодного натяку на подразнення! Додаю до списку саме улюблений і дієвий!)
4. Тверде натуральне мило з Єгипту. 2 роки тому я привезла йому їх 10 штук, це передостаннє. До гелів відноситься посередньо,каже що після мило очищує краще , шкіра більш гладка, а обличчя більш м'яке. (Інколи я ним вмиваюся і дійсно,якщо потримати його 1-2 хв, лице гладеньке, воно не сушить шкіру, як звичайне мило, проте гелеобразні штучки я полюбляю більше )
5.Шампунь органічна Urtekram, я не знаю де він її придбав, але з'явилася вона у нас в той час, коли ми вирішили переходити на чисту органіку і я сказала, що Head&shoulders його улюблений нам не пара😅. Мені мій органічний від Alterra не підійшов, повернулася до професійних) . Чоловік каже, що цей шампунь чудово освіжає і добре очищує шкіру голови
6.Дезодорант
99% випадків в косметичці Loreal.Це саме його аромат. І більше ніякий інший! Коли ми не можемо знайти саме цей Loreal і купуємо інший, як зараз, наприклад - Garnier Men, здається, що зі мною поселився інший мужик! Запах крутий, але настільки вони гармонійно поєднуються з Лореалевським, що всі інші тухнуть на фоні, як популярність Лорак .
7. Ножиці Zauber і металева пилочка .
Так , мій чоловік слідкує за своїми нігтями і руками в цілому, хоч і працює досить не легко. Після обрізання ножицями, він запилює нігті в овальну рівненьку форму під корінець. Також не нехтує кремами для рук!
8. Фен Philips ThermoProtect. Після кожного миття, чоловік вкладає волосся за допомогою гребінця і фена. І цей - саме його. У мене свій )
9. Гребінець. Тут не так все барвисто і я ледь вмовила його придбати хоч якийсь новий варіант. Бо старому було, як і фену , мабуть , років 10. Придивляюся зараз йому до Janeke small . Що скажете ?
10.Парфуми.Теж незмінні роками.Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Pour Homme Free Time ( чудово підходить на кожен день ), Versace man Eau Fraiche( свіженький, популярний і неповторний, хороший для літа ) і Bad Boy від Carolina Herrera ( романтичний, більш теплий аромат , чудовий для холодної пори )
Ось така цікава десятка вийшла! Також хочу додати, що коханий не нехтує глиняними масками, інколи патчами і полюбляє кокосову олію в догляді за тілом та волоссям. А Взагалі, ми любимо усілякі натуральні штучки і раз на рік, можемо зробити домашній крутий скраб з кави та меду або солі, яку я колись власноруч збирала на Рожевому озері в Генічеську! Мені подобається, що він доглядає за собою , обійматися з ним м'якенько і гладенько 🤗
А що ховається в косметичках ваших чоловіків ??)

Лінк на огляд зубної щітки :
https://club.makeup.com.ua/post/17143/

Лінк на огляд натуральної зубної пасти :
https://club.makeup.com.ua/post/15984/

Для подарунку чудова ідея з тримером та зубною електричною щіткою ! Ці девайси доступні за ціною і сподобаються навіть самому примхливому поціновувачу краси 🕺

Що знаходиться в косметичці мого чоловіка ?)
Що знаходиться в косметичці мого чоловіка ?)
Що знаходиться в косметичці мого чоловіка ?)
Що знаходиться в косметичці мого чоловіка ?)
Що знаходиться в косметичці мого чоловіка ?)
Що знаходиться в косметичці мого чоловіка ?)
Що знаходиться в косметичці мого чоловіка ?)
Що знаходиться в косметичці мого чоловіка ?)
Що знаходиться в косметичці мого чоловіка ?)