wowmom

Макіяж 2010s: Soft Glam та розквіт американського ютубу

Макіяж 2010s: Soft Glam та розквіт американського ютубу

Привіт, красуні!

2010 рік - на мою думку, це період революції макіяжу і розквіт американського ютубу. Саме в цей час на ринку з'явилися нормальні консилери, засоби для контурування, бронзери, і хайлайтери! Багато хайлайтерів, які ми мазали і на щоки, і під дрови, і над губою, і на кінчик носа. Чим більше хайлайтеру - тим краще, чим виразніші скули - тим ти більше в тренді.

Іконами стилю на той період я можу назвати Кім Кардаш'ян, Кайлі Дженер, Джеклін Хілл.

Макіяж 2010 року - це про гламур і графіку. Графічні брови, вже не такі тонкі, як в 2000, але чіткі, виражені, бо промальовані помадкою (звичайно від Анастасії Беверлі Хіллз), і очерчені консилером (для більшої чіткості).

Макіяж очей яскравий, виразний, зі стрілками, або смокі, але обов'язковою умовою є накладні або дуже щільно промальовані вії. Пам'ятаєте туш Too Faced Better Than Sex, яка робила супер об'ємі вії? Так от це як раз було у 2010.

До речі, найпопулярнішими палетками тіней в цей час стали палетки від Urban Decay Naked та Anastasia Beverly Hills Soft Glam.

Що стосується губ, то, звичайно, в цей період максимальну популяність набирають матові помади в світлих нюдових віддінках. А задала цей тренд, звичайно Кайлі Дженер, випустивши свої легендарні набори з олівцем для губ та рідкою матовою помадою. Потім китайці, на всім відомій китайскій платформі, тільки і робили, що штампували "копії" Кайлі:-) Не буду брехати, я теж замовляла ці підробки, і то була моя найдурніша покупка.

Хочу сказати, 2010 рік - це абсолютно МОЯ макіяжна естетика. Я вчилася фарбуватися завдяки блогерам, дізнавалася про косметику, і намагалася повторювати ці фантастичні образи своїми бюджетними альтернативами:-) Макіяжі були дуже виразними і яскравими, але в одночас гламурними. Зараз, коли в моді мейк типу "clean girl" та "old many", я трошки сумую за 2010. Але мода циклічна, тому чекаю на повернення!

Дякую за увагу 😘