#madeinukraine 💙💛 о гляд подарункового сету від MakeUp Club
Все більше made in Ukraine у моїй косметичці ❤️💛💙
Дякую мейкап за челендж та змогу: дізнатися ( багато чого взяла до себе у обране з дописів дівчат), закохатися ( українській якості - бути!) , протестувати ( о який же це момент - перша розпаковка нової косметики)
made in UA - гідні, якісні, цікаві, яскраві, корисні, смачнющі бренди)
Окремо хочу відзначіти сервіс та логістику від мейкап. Дзвінок, оголошення про виграш, о 10 наступного бокс вже в мене.
Всі в домі, хто частенько мене бачать з коробкою від мейкап мабуть думають що я працівник служби доставки ну або ж тісно з ними співпрацюю).
І саме так, з мейкап в мене довгстривалі серьйозні відносини)
Отож, погнали:
Що в неймовірному сеті? А в ньому бренди Tink, Mermade, O’BAYS.
Догляд за обличчям від Tink:
1. Матуючий крем для жирної шкіри обличчя Mattifying Retinol & Aloe Extract Cream
2.Живильний крем для сухої шкіри обличчя Nourishing Hyaluronic Acid Cream
3. Нічний відновлюючий крем для обличчя Revitalizing Glycolic Acid & Blueberry Cream
Догляд за тілом від Mermade :
1. Бомбочка-гейзер для ванн Tink Be Brave Like Ukraine:
Цю бомбочку я скину на кремль використаю коли буде наша Перемога над ворогом...❤️💛💙
Кавунові десертики серії What a Melon (Їх точно на тіло наносити? їсти не можна?)
2. Слайм-гель для душу
3. Цукровий скраб для тіла
Декоративна косметика від O’BAYS
1. Туш з ефектом об'єму Ultra Volume Mascara ( чорна)
2. Блиск для губ відтінковий Colour Lip Gloss (відтінок 03)
TINK
Бренд мені ще не був знайомий, і я рада відкрити для себе щось нове.
Чи знали ви що це перший суперфуд в Україні?
Цитую "виготовляється на основі натуральних компонентів з екстрактів фруктів, овочів і ягід".
Перший погляд на живильний крем для сухої шкіри. З використання крему неділь зо 2, напишу більш розгорнуто.
- Дизайн: стильний, лаконічний. ( принаймі ці кремушки), білий вже дає відчуття чистоти) баночка акуратна, кришка-закрутка, та хвостик на захисному "лючку". Склад та всі дані щодо виробника - всюди, на банці та коробці: для мене важливо коли строк заначений всюди, бо коробочки зазвичай не зберігаю.
- Термін придатності: 36 місяців, 6 місяців після відкриття
- Текстура: густа, непрозора, не липка, нанесення не полосить та рівномірне. Приємно. Обличя манговий поглинуло аж бігом.
- Запах/колір: отдушка базова - кремчикова, всі креми мають різний запах) фруктовий. У баночці запах виражений, як на обличчі ? пішла, вмилася, нанесла для сухої шкіри - ммм, манго)
- Активні компоненти: нижче опис кожного крему.
1. Матуючий крем для жирної шкіри обличчя Mattifying Retinol & Aloe Extract Cream
швидко вбирається, матує та залишає шкіру ніжною та пружною. Ретинол прискорює оновлення клітин епідермісу, стимулює синтез колагену та регулює роботу сальних залоз. Екстракт алое знімає подразнення, заспокоює шкіру, має виражену тонізувальну властивість.
Активні компоненти: Вітамін Е, Екстракт Алое Вера, Лінолева кислота, Вітамін А, Соєва олія, Молочна кислота.
- Ретинол прискорює оновлення клітин епідермісу, стимулює синтез колагену та регулює роботу сальних залоз.
- Екстракт алое знімає подразнення, заспокоює шкіру, має виражену тонізувальну властивість.
2.Живильний крем для сухої шкіри обличчя Nourishing Hyaluronic Acid Cream
насичує шкіру корисними активними компонентами, гіалуронова кислота проникає глибоко в клітини шкіри, заповнює міжклітинний простір, утримуючи вологу всередині, масло манго пом'якшує епідерміс, підвищує його пружність та захищає шкіру від зневоднення.
Активні компоненти: Гіалуронова кислота, Масло манго, Глюкоманнан
- Гіалуронова кислота проникає глибоко в клітини шкіри, заповнює міжклітинний простір, утримуючи вологу всередині.
- Незамінне масло манго пом'якшує епідерміс, підвищує його пружність та захищає шкіру від зневоднення.
3. Нічний відновлюючий крем для обличчя Revitalizing Glycolic Acid & Blueberry Cream
розроблений для комплексної регенерації та відновлення шкіри, допомагає підвищити пружність, залишає шкіру зволоженою, тонізує та сприяє її оновленню. Екстракт чорниці живить епідерміс і насичує його вітамінами, допомагає зміцненню судин і вирівнює тон шкіри.
Активні компоненти: Екстракт чорниці, Гликолева кислота
- Гліколева кислота у складі засобу допомагає підвищити пружність, залишає шкіру зволоженою, тонізує та сприяє її оновленню.
- Екстракт чорниці живить епідерміс і насичує його вітамінами, допомагає зміцненню судин і вирівнює тон шкіри.
Бомбочка-гейзер для ванн Tink Be Brave Like Ukraine
Цю красотку я відкрию коли Україна виграє війну. Тоді я точно зможу її оцініти. До тогож зараз в мене душова кабіна)))
Перший погляд.
Масивна. Круто виглядає для подарунка через патріотичний дизайн, такого ще точно не бачила, зазвичай бомбочки просто загорнуті в целофан. Через коробочку трошки відчувається запах солі та парфюму. Солоне море. Море сліз...
Щойно прийшло на думку подарувати близьким, кого люблю. Щоб вони наповнили ванну, поревіли, змили стрес та відчули полегшення...
І чи варто відкладати на потім? ...
MERMADE
Нова любов)
Ну як може косметика бути такою запашною, няшною, неймовірною.
є спокуса з'їсти чи бодай надкусити) я отримала радісні, дитячі емоції та захват від обох засобів)
Цукровий скраб для тіла Mermade What A Melon
Ви тех його розглядали як дитина?)) мій перший цукровий скраб, привіт.
- Дизайн: для мене яскравий,добрий, іграшковий) але банка+кришка= верістронг)
- Текстура: добре що цей скраб виявився лагідний, бо дивлячись на склад не бачу царапучих ексфоліантів: рисова пудра, мелені кісточки полуниці.
- Запах/колір: я вже прочитала декілька постів про неймовірний запах, мені залишається тільки підтвердити) такий кавунчик я б з'їла) зелененький с "кісточками" малює в уяві лише кавун. Образ передано дуже точно.
Після використання не відчула потреби щось наносити, вдягнулась в цей запах))
Слайм-гель для душу Mermade What a Melon
Я не знаю що ти таке, але ти мені вже сподобався при розпакуванні) в душі - це желєшка, тянучка, схоже на кольорову рідку пасту для шугарингу?))
- Текстура: консистенція - трошки рідке желе) гарну піну дає з використання мочалки
- Запах/колір: колір - я навіть не знаю що це за відтінок, мабуть "482 - стиглий український кавун") згадала що бачила у тіктоці челендж про створення цього продукту. Виробник отримав фідбек та втілив всі наші дитячі спогади, що перенесено у доросле життя. Все одно ми всі діти, і нам треба чомусь радіти)) і за це вони топчик.