Ксенія 💫

Ваше волосся тьмяне? Бажаєте блиску?

Ваше волосся тьмяне? Бажаєте блиску?
Ваше волосся тьмяне? Бажаєте блиску?

Вітаю дівчата 💁‍♀️!

Сьогодні розповім про дуууже бюджетний засіб для волосся, який мені заміняє і бальзам і маску. Засіб, який вже багато років з'являється на моїх поличках у ванній кімнаті.

Користуємося ми всі в сім'ї : і я, і мої маленькі принцеси.

Отже, про крем-маску для волосся Argan Hair від українського виробника Dr. Sante.

Об'єм є як 300мл, так і 1000 мл.

Призначення: відновлення, живлення, зміцнення.

Тип волосся: пошкоджене, тонке.

Продукт збагачений аргановою олією та кератином, тому за короткі терміни зможе повернути вашому волоссю життя і силу, тому підходить для сильно пошкодженої й ослабленої шевелюри. Компоненти засобу здатні глибоко проникнути в структуру самого волосся, наситити корисними вітамінами і мікроелементами, відновити та захистити зсередини.

Маска густа, не тече. Аромат нереальний 😍 - арганова олія це моя окрема любов в засобах для волосся. Мені здається, що так повинна пахнути жінка ☺️. Скільки себе пом'ятаю, що б не було з органовою олією, мені западає просто в душу.

На волоссі тримається аромат недовго, але викликає особливі відчуття.

Через свою консистенцію, витрачання її доволі економне.Для мого волосся не потрібно багато на все полотно. Я люблю, коли волосся живе, має "своє життя", але приборкане, не перевтяжене.Саме цього і досягаю з нею.

Моє волосся нормальне, досить густе ; нефарбоване. Має непоганий вигляд, але іноді бачу, що недостатньо йому сяйва. Звичайно, розумію, що тому причина, але в косметичному плані спасаюся ось цією маскою від Dr. Sante.

На мою довжину (по лопатки) я використовую приблизно столову ложку засобу в якості кондиціонеру. Якщо хочеться більш рівного полотна і відчуття максимально насичення, то я наношу трошки більше і тримаю на волоссі довше (хвилин до 10). Тоді вигляд наче після салону - блиск та гладкість ідеальні.

Що важливо ☝️, якщо ваше волосся не потребує занадто рухів в покращенні, то не варто цю маску тримати довго, бо є шанс переборщити і отримати перенасичення.

Засіб прекрасно обволікує волосся, розгладжує; я додатково прочісую завжди гребінцем ще, щоб усе рівномірно розподілити.

У моєї старшої доні волосся довге та важке, після використання цієї маски - вигляд на всі 💯: волосинка до волосинки, має глянцевий блиск просто! Заплітати одне задоволення. Волосся не сплутане, м'якеньке.

На пористе та сухе волосся витрати будуть більші, та й час тримати на волоссі маску також знадобитися більший.

Маска, як я вже сказала, не тече, тому з нею зручно щось робити паралельно.

Що я помітила, якби це не звучало дивним, результат помітний практично відразу! Не треба чекати ефекту накопичення. Але є одне "але" - засіб діє, поки ви ним користуєтесь. Натомість, я все одно її обожнюю.

Також з нею не треба якихось мені ще додаткових засобів для укладки, бо волосся начебто саме вкладається як треба.

Вона в мене одна із лідерів у догляді по всім показникам, тому відразу купую великий об'єм 😁 - на нашу банду це тільки вихід). Може конкурувати з набагато дорожчими на рівні 😉 (про одну з них трошки згодом. А ось і вона - https://club.makeup.com.ua/post/23662/).

Сподіваюсь була корисною.

З повагою, Ксенія ✨