saybeautyk

Олія для губ Lamel з колекції H🌻PE

Олія для губ Lamel з колекції H🌻PE
Олія для губ Lamel з колекції H🌻PE
Олія для губ Lamel з колекції H🌻PE

Я брала цю олію без особливих надій, «аби було», бо у мене пожиттєво сухі губи і їх завжди треба чимось намазати, тому всіляки бальзами і блиски у мене розпихані всюди: у сумках, в рюкзаку, в машині, на тумбочці біля ліжка.

Люблю намазати губи хоч чимось, щоб помʼякшити.

В цілому склад цієї олії залишає бажати кращого, натуральних масел там немає, основа - парафінова, тому чудес я не очікувала і була впевнена, що продукт посередній і залишиться у мене лише для колекції.

Але ні💜

Я обрала відтінок 02 Liberty, бо він мені здався цікавішим, ніж 01 рожевий. Аплікатор тут середній - він і не великий, як у Clarins та NYX, і не маленький. В принципі, особисто мені зручно наносити ним блиск. Пакування гарне, мені взагалі подобається дизайн цієї колекції - соняшник дуже симпатичний. На кришці аплікатору напис «We stand with Ukraine», а на самому флаконі - “Let beauty and hope guide you”.

На губах виглядає дуже дзеркально, подобається цей ефект рідкого скла. Моментально створює захисну плівку між шкірою губ та навколишнім середовищем, ідеально помʼякшує та комфортна в носці. Перші хвилини є відчуття деякої плівочки, в цілому я це можу описати як «щось є на губах». Але хвилин за 10 олія трохи впитується і воно проходить.

Колір - абсолютно нейтральний прозорий. Мені дуже сподобалось, як губи виглядають з цим продуктом. Я наносила навіть на ніч сьогодні - зранку все було дуже комфортно, губи мʼякі.

Навіть якщо стерти блиск, то відчуття зволоженості і помʼякшення не пропадає ще десь 30-40 хвилин. Мінус - сильно липне, але для мене, наприклад, це не є такою вже проблемою.

Загалом, якщо ви такий самий губноблисковий маніяк, як і я, то рекомендую цю олію - губам з нею добре, виглядає гарно, коштує не дорого (зараз на знижках можна урвати за 80 грн взагалі).

Дякую за увагу 🌻💜

p.s. До речі на відео на мені румʼяна у відтінку 02 ripe apricot

Олія для губ Lamel з колекції H🌻PE