Strange Love

Хороша бюджетна туш на кожен день

Хороша бюджетна туш на кожен день
Хороша бюджетна туш на кожен день
Хороша бюджетна туш на кожен день

Ця туш - хороший варіант для тих, хто шукає маскару з ефектом об'єму і подовження, але не хоче витрачати багато грошей на туші дорожчого сегменту.


Туш поставляється у лаконічній упаковці з чорного пластику. Силіконова щіточка добре розділяє вії та не склеює їх. Це дуже важливо, адже я маю короткі і рідкі вії. Завдяки цій щіточці я легко додаю об'єм і довжину, не створюючи ефекту "павучих лапок". Пігментація хороша, вії виглядають яскраво, їхній колір насичено-чорний.


Текстура туші O’BAYS Ultra Volume кремова, не рідка і не густа. Вона легко наноситься і не залишає грудок, навіть якщо наносити її у кілька шарів. На фото, для прикладу, два шари.


Стійкість у цієї туші посередня. Вона надійно тримається на віях протягом +/- 7 годин. Після цього починає потроху осипатися на нижню повіку. Якщо ви шукаєте туш, яка зможе служити по 10-12 годин, краще обрати іншу.


Загалом, туш O’BAYS Ultra Volume – це непоганий варіант для щоденного використання. Вона добре розділяє вії, додаючи їм об’єму та насиченого чорного кольору. Однак, якщо ви шукаєте туш з стійкістю 10-12 годин, краще обрати іншу.