Mystic Galaxy треба чи ні?
і мої кружляння біля цієї палітри протягом 2.5 років.
Нас зустрічає металева упаковка з голографічними буквами. З-заду присутня основна інформація і є зайчик від Peta. Тобто даний продукт не тестувався на тваринах. Палітра приємна і в принципі дуже гарно виглядає. Всередині вона пластикова і має широке дзеркало. І в комплекті є пензлик 🤗
Давайте відкриємо
Відкриваємо і розуміємо Eveline не з тих компаній, що під видом фіолетової палітри буде продавати коричневу з рандомним 1 фіолетом. Гама відтінків впринципі не однобока. Але давайте глянемо свотчі👇
Свотчі 1
Отже пішла в нас описуватись перша четвірка кольорів.
- Sun - колір для закріплення бази на повіках. Принаймі на моєму відтінку шкіри.
- MERCURY - молочно-помаранчевий колір.
- SATURN - рудий з золотими блискітками.
- Jupiter - холодний світло коричневий.
Додаю кремом фото пальців і свотчів, але вже без написів)
Свотчі 2
Mars та Moon це прям втзитівка даної палітри.
Якщо перший робить на повіці щось неймовірне за рахунок крихітних різнокольорових блискіток. Друге фото в расфокусі. То Moon це приємний лаконічний ніжно зелений на світлій базі. Добре виступають як соло так і в акцентах.
Свотчі 3
Тут у нас четвірка бузкових шимерів, де ми бачимо різноманіття відтінків від світлої ніжності до фіолета на сірій базі. Кольори небанальні, не дуже складні але з родзинкою.
Свотчі 3
Наступив час свотчів останніх двох кольорів. Comet матовий блідо-ліловий. І Earth - холодний коричневий, до речі - найтемніший представник даної палітри.
Як ви могли побачити пальцесвотчі по сухій шкірі не такі вражаючі. Але не дайте себе обманути. Дана палітра чудесно розкривається на очах. То ж не щволікаємо і переходимо до макіяжів
А чим наносити?
В комплекті є двосторонній довгенький пензлик. Ним я і робила свої макіяжі. Про пензлик його пухнаста частина м'якше ніж пензлик від ABH. Ворс доволі довгий. Частина так, що барильцем теж не колюча і доволі пружна. Мені пензлик дуже сподобався то ж я ним буду регулярно користуватись
Нарешті макіяжі💜
Макіяжів буде не так багато, бо два я не сфотографувала 😅 Палітра все таки холодна, щоб ти не робив в тебе вийде або фіолетовий, або холоднокоричневий макіяж. На мою думку в цій палітрі є два зайвих теплих відтінки, що вибивається з загального настрою. І це мідь Сатурн і молочно-рудий Меркурій. Але взагалі я надзвичайно рада бути власницею даної палітри і щиро її рекомендую 💜🩷
Бонус!
В якості бонуса будуть фото "до/після" носіння даної палітри та кумедна історія. Фото додані, то ж тепер історія.
Я в тіні Евелін ніколи не вірила. Цю палітру вперше побачила десь на Ютюб приблизно в 2021 році. Але якось пройшла повз неї, бо поринула в світ люксу і палітри АВН мене вабили більше😅🤣 Але так,як зі свого товариства тільки я яскраво фарбувалась всі просили порадити якусь недорогу палітру з фіолетовим напрямком😐
Я така пам'ятаючи як всі нахвалювали Галактику всім почала радити. І чотири дівчинки з мого оточення її купили і були прям неймовірно раді,яка ж вона гарна і як нею легко працювати. І Kizza така: "Стоп, я її теж хочу, але бажалка розбивалась за цінник 400-500 грн". Та камон, за Евелін віддавати 500 грн? Нєнєнє, я таке робити не буду. І нарешті дочекалась знижки і купила її.
ЦЕ НАЙВДАЛІША ІНВЕСТИЦІЯ моїх 300 грн.
Чесно. Її якість реально коштує і 400 і 500 грн. Вона гарна, добре пігментована. Тіні чудово тушуються, лише один відтінок тут складний в роботі і це Плутон. Цією палітрою просто неможливо зробити поганий макіяж, тому ловіть її і тримайте, поки на неї ціни знову не злетіли. Люто рекомендую💜🩷
Коментарі (0)