Френд-зона: аромати, які ну ніяк із пробника не перейдуть у стан повнорозмірного флакону
Не знаю, як ви, дівчата та хлопці, але я вважаю, що ніякий блотер чи “проба” на зап’ясті не замінять затест з пробника.
Makeup дійсно робить важливу місію, дозволяючи спробувати подружитись з ароматом, перш ніж купити його. Так в моїй колекції з’явились ці крихітки, серед який я обрала трійку “зебестових”.
Здавалось би, так чому ж не купити повнорозмірку? Все дуже складно. Відпустити їх я не можу, але й бути з ними постійно теж не можу:) Вони особливі – це так, але якась вища ольфакторна сила не дає мені поки що зробити цей крок. Втім, я дійсно дуже люблю ці аромати, і готова признатись – вони надзвичайні, особливі та дуже цікаві. Пробники я купую щоразу, як засумую за ними. І хто зна, можливо якось я все ж наважусь комусь з цих ароматів сказати “так”:)
Hermes Twilly d`Hermes
Цей неймовірний аромат став символом сили та стійкості. І не лише для мене:) З моєю подругою ми одночасно “напали” на цей парфум у складні для нас часи, хоча смаки наші різняться. Ми обоє називаємо себе ревнивицями по відношенню до ароматів, але тут зрозуміли, що цього красунчика ми спроможні поділити) Він доволі мінливий, капризний та багатогранний. На мені розкривається більш холодним звучанням, однак його три ноти розкриваються одночасно: імбир, сандал та тубероза. Квітковості тут дуже мало, а ось імбирної пряності та деревинно-солодкуватого сандалу вдосталь. Аромат золотої осені, прохолодного повітря, пожовклого листя під ногами та перших заморозків.
Hermes Twilly d'Hermes Eau Ginger
Люблю ще більше. Імбир стає зацукрованим, деревний нюанс “перефарбовується” у м’який та теплий кедр, а туберозу заміщує моя улюблена півонія. Вона робить звучання не таким різким, неприступним та грубим. З часом вона утворює навколо пудрову вуаль, яку хочеться вдихати щосекунди. Хтось колись сказав мені про цікаву схожість аромату Ginger з запахом елітного hair-салону: дійсно можна помітити подібні ноти – дорога доглядова косметика для волосся, трішки стайлінгового спрею та тепле повітря від фену:) Не можу не сказати про стійкість, якою володіють всі аромати Twilly. Однозначно вища, ніж у багатьох ароматів-люкс.
Chanel Coco Mademoiselle
Як серед таких “модерністів” міг опинитись цей класичний парфум? Сама не знаю, бо Coco Mademoiselle завжди вважала надто банальним, пласким та “старовірським”. Тепер так не думаю:) Він дуже непередбачуваний. Перші секунди – це просто бажання змити аромат зі шкіри, але постій… Згодом він кардинально змінить твоє відношення. Моя шкіра залишає на собі лише сухий акорд ветиверу, ледве помітну солодкість троянди, бальзамічний пачулі та трохи хвойних нот. Попри свою репутацію “дорослого” аромату, парфум Coco Mademoiselle для мене розкрився дуже ніжним та чуттєвим звучанням.
Ну зізнайся, в твоїй косметичці теж десь завалялись пробники, які покорили твоє серденько:) Поділишся?
Коментарі (0)