Лазерна пилочка Staleks Pro🔪
Інструмент для манікюру в домашніх умовах чи холодна зброя🙀
Лазерна пилка виконана на металевій основі та має борозни у вигляді малюнка з алмазним напиленням, яке виконане з використанням лазера.
Лазерна пилка з ефектом запаювання (запайка) одночасно вирішує кілька завдань:
- вона дає змогу швидко та акуратно коригувати краї нігтьової пластини, експериментувати з формою,
- дає змогу видаляти огрубілу шкіру навколо нігтів без використання ножиць, а також полірування кутикули і навіть п'ят,
- зменшує розшарування нігтьової пластини.
Вона справді запаює торець нігтя, тобто, ніготь після того, як ви підпилили цією пилкою, дійсно ставати запаленим і глянсовим (можна помітити по тому, як він блищить, див. фото).
За рахунок того, що торець запаюється – зменшується розшарування нігтьової пластини. Ефект простежується в тому, що коли ви підпилюєте довжину нігтя, досягається такий момент, коли пилка просто перестає пиляти і вона ковзає по нігтю, тому що торець нігтя вже запаявся і він гладкий.
Пилочка металева, але не варто її боятися, казали вони...🤔
Якщо ви вперше вирішите придбати таку пилочку, то варто розуміти, що не потрібно сильно тиснути на неї і робити різкі рухи. Якщо наполегливо тиснете, то швидше за все поріжете шкіру навколо нігтя 😖
- Лазерна пилка зовсім не ушкоджує нігті. На покриття пилки з двох сторін нанесені округлі напівсфери (з більшим та дрібнішим малюнком). Є думка, що одна сторона прибирає довжину, а друга запаює, але це не так. Обидві сторони запаює нігтик, різниця тільки в тому, що обидві розраховані на різну товщину нігтя.
- Використання лазерної пилки дозволяє досягти більш гладкої поверхні шкіри бічних валиків, завдяки чому вони ростуть із меншою швидкістю.
- Також ці запайки примітні тим, що на відміну від кришталевих пилок, не утворюється жодної плівочки знизу, яку потрібно спилювати додатково. Завдяки цьому ніготь менш схильний до розшарування та появи мікротріщин.
- Пилку легко мити і можна дезінфікувати.
- Ще один плюс - довговічність використання.
Характеристика
Медична сталь 20 х 13.
Довжина інструмента – 165 мм, ширина – 18 мм.
Пилочку можна мити і стерилізувати будь-яким способом.
В цілому для мене ця річ стала незамінною, хіба що э деякі НО😬.
Краї у неї грубі, було б краще, якби вони були обрамлені захисним матеріалом. Також хотілося б більше функціональності. Наприклад, якби був наконечник пилки, який дозволяв би чистити простір під нігтиком.
Також дуже погано, що немає практичного футляра для зберігання. Мені прийшла пилка у звичайній упаковці. Я її не зберігаю в косметичці з іншими інструментами, так як можу випадково порізатись.
Пи лка виявилася для мене маст хевом і зараз використовую тільки її. Сподіваюся, що вона прослужить довго.
Розкажіть, будь ласка, про ваші улюблені лазерні пилки🙏
Коментарі (0)