Nastya_Gai

Зволожує і заспокоює | базовий тонер

Зволожує і заспокоює | базовий тонер
Зволожує і заспокоює | базовий тонер

Дехто вже помітив мою любов до Benton, люблю їх базові засоби. Цей тонер, не виключення. Спочатку брала тревел версію, сподобався, купила повний розмір.

  • Завдяки високому вмісту поліфенолів, вода зеленого чаю має високу антиоксидантну активність і нейтралізує дію вільних радикалів, захищаючи клітини шкіри від передчасного старіння. Крім того, гідролат зеленого чаю відмінно зволожує і допомагає утримувати цю вологу в шкірі, тим самим забезпечуючи пролонговану зволожуючу дію.

За консистенцією дуже ріденький, майже без запаху. Об‘єму вистачає надовго.

Я виливаю на долоні і прям так розподіляю по обличчю, вбиваючими рухами. Спонжи не використовую ніколи, так мені комфортніше. Гарно вбирається і не залишає плівки (якщо нашаровувати, плівка все ж таки з‘явиться). Чекаю хвилин 5 і наношу свій догляд далі.

Якщо використовувати сам по собі, через якийсь час стягує шкіру. Воно й зрозуміло, тонер далеко не завершальний етап, необхідно закрити кремом.

Загалом можу сказати, що тонер хороший. Мені сподобалося, як він працює на мені. Шкіра ніжна, матова. Прибирає почервоніння і має накопичувальний ефект. З часом пори менш помітні і жирного блиску менше, хоч тут заслуга не одного тонера. Мені достатньо зволоження від нього.