Kizza

Синя помада від Maybelline

Синя помада від Maybelline

Отже після того, як Alina Demchenko показала косметичку своєї бабусі де була металік помада від Maybelline, мені стало цікаво чому я їх в Україні не бачила раніше. І так, в наших маркетах дійсно я не бачила, а от на Makeup виявилось що можна замовити їх зі складу в Польщі.

Але про металік ми поговоримо згодом, а сьогодні рада Вам представити синю помаду від Maybelline 🤗

ААле

Синя помада від Maybelline

Як виявилось в Maybelline є лінійка The Loaded Bolds Mattes в рамках лінійки Colour Sensational в якій 20 помад. Я б дуже хотіла Вам з вставити картинку зі свотчами, але нажаль тоді пост видалять за порушення авторських прав. Тому повірте - там лінійка просто щось. Є і білий, і чорний, і фуксія, і барбі-рожевий, нюди, винні, оранжевтй, яскраво-блакитний... Але я не зрозуміла що і на які ринки виходило, адже щось було в якихось країнах лімітками, щось взагалі не заїжджало.

Чорт ногу зломить в тих ринках, але сьогодні мова буде про темно-синій матовий 892 відтінок.

Ще пару слів в цьому блоці - моя помада була з дивними пухирцями. Скоріше за все це або особливість формули, або порушення технологічного процесу чи правил зберігання тому подекуди на помаді наявні бульки. Мене це засмутило виключно через те, що не вийшло зробити гарні фото помадного стінку😿

А тепер трошки доповнюю даний блок про пухирці:

З вірогідністю 80% так повів себе віск бо їх тут аж три види або парафін, що якраз відповідають за те, щоб помада "трималась купи" не танула і якщо нею проводити по шкірі - малювала.

Чому віск/парафін береться комочками - недостатньо розмішаний, але це навряд, бо текстура помади одноманітна, або через перепад тиску або температури. Ці комочки не несуть ніякої шкоди. Наразі в коментарях про цю помаду написала питання представнику бренда - як тільки з'явиться відповідь - обов'язково апдейтну даний допис, або взагалі винесу в окремий. Вчора носила її півдня з губами все ок)

Так. Тут все просто - вона чорнильно-синя, кремова, приємна з фірмовим ароматом лінійки Colour Sensational. Рукосвотчі зліва-направо 1 проведення, 2 проведення і кілька проведень😅

Сама помада трошки підзастигає, але не сильно. Це не SuperStay, що потім з губами відривати. Ця по стійкості середня.

Цю помаду я рекомендую наносити виключно на олівець. Чому? Тому що буде дуже сильно проглядати рожева слизиста, що виглядає не дуже файно і акуратно. В якості майже ідеального олівця під цю помаду виступає каял для очей від Lamel у відтінку 405.

Я змивала міцелярної водою, але умивал'чки теж добре з цією посадою впораються. Тінта не лишає. Сухість теж не проявляється (хіба що олівчик може трохи підсушити).

На олівці більш ніж пристойно. Верхнє фото - свіжонафарбовані. Нижнє - через 5 годин, двох чашок чаю одного перекуса бутерьродами. Доречі про чашки і взаємодію зі губами - помада відбивається на всьому до чого доторкається - посуд, люди одяг. Тому при носінні помадки - старайтесь не чіпати нічого губами зайвий раз) Хотіла проносити помаду довше, але довелось їхати в дитячу лікарню і там би просто мене не зрозуміли. Все-таки у нас люди в основній масі не готові до синіх помад на вулиці😅

Я такі губи бачу або в карнавально- вечірніх образах, або в дуже мінімалістичних очах + ідеальній шкірі, бо синій така зараза, що підкреслює всі почервоніння, що є.

Реакцією малятка було дуже сильне зацікавлення, що ж то з маминими губами. Але переляку чи якоїсь негативної реакції не було😂😂😂

Отже чи варто дивитись в сторону цієї помади якщо знадобилась синя - звісно так💙