OKazkova

Бюджетний скарб з алое та авокадо

За таку ціну (на момент купівлі 219 грн) склад мене вразив: сік та екстракт алое, олія та екстракт авокадо, екстракт капусти, ніацинамід, гіалуронова кислота, вітамін Е, натуральні пом'якшувальні та зволожувальні компоненти, безпечні й натуральні консерванти та емульгатори...😍 Уявіть собі: сік листя алое на першому місці у складі! І жодних парабенів, силіконів та іншої нечисті. Питання може викликати хіба що приємна ненав'язлива віддушка та зелений барвник, що стоїть останнім у складі. Але то дрібниці, що просто непомітні на фоні всіх корисностей.

Тому, звісно, я захотіла спробувати цей продукт 😊

Сироватка міститься у скляній плашечці зі зручною піпеткою. Приємно виглядає. Вона двохфазна, отже перед нанесенням її треба ретельно потрусити.

Спочатку ця сироватка здалася мені дуже жирною. Після нанесення залишалась липкою та блискучою на моїй комбінованій шкірі. Та з часом я підібрала оптимальну кількість засобу: 5-7 крапель. Розтираю їх між долонями і легкими плескаючими рухами наношу на обличчя та шию.

Але іноді я все ж беру побільше сироватки та використовую її для масажу гуаша. І не треба оцих танців з маслом: вмитися, нанести масло, зробити масаж, змити масло, нанести зволожувальний засіб... З сироваткою "Алое та авокадо" все набагато швидше та зручніше: просто вмитися та нанести побільше сироватки (1-1,5 піпетки на обличчя, шию та зону декольте) і обережно, помірно натискаючи, робити масаж шкребком. А потім нічого змивати не треба: якщо сироватка не всоталась повністю під час масажу, то промокніть зайве серветкою та вирушайте по своїх справах 😉

І головне: сироватка "Алое та авокадо" дійсно зволожує шкіру і підтримує це відчуття зволоженості та доглянутості на цілий день. У минулому дописі я почала розповідати про засоби, які допомогли відновити мою шкіру після роботи біля обігрівачів. Сироватка "Алое та авокадо" стала одним із цих засобів. Сама по собі вона може й не зробить чудес, але у комплексі з іншими відновлювальними продуктами вона допомагає покращити стан шкіри, дарує більш свіжий та доглянутий вигляд. А за таку ціну - то взагалі скарб!

Тож дуже рекомендую спробувати!

Дякую за увагу ❤️