O’Ostah

Iceberg, що з логікою?

Iceberg, що з логікою?
Iceberg, що з логікою?

Почну з того, що бренд Iceberg я ніжно люблю і поважаю. Кубик The Iceberg Fragrance був моїм чи не єдиним парфумом у  студентські часи, коли елітка здавалась недосяжною мрією. Аромат фісташок, морозива, шкіри, замші та рожевого перцю й досі звучать нетривіально. Але мова сьогодні про інший аромат. Rosа довго вабила мене з банеру на makeup.ua і я не втрималась. Це була покупка наосліп.

Iceberg - доступна парфумерія, у колекціях не зустріти дивакуватих чи гламурних дизайнів. Однак Twice Rosa вирізняється серед інших, флакон має циліндричну форму і цікавий механізм кришки.

  • Початкова нота: Рожевий грейпфрут, Чорна смородина
  • Нота серця: Жасмин, Насіння моркви
  • Кінцева нота: Кедр, Мускус, Насіння моркви

Зауважу: я не тільки купувала флакон наосліп, а ще й не подивилась на піраміду😂 І дуже здивувалась, коли не відчула аромату роз.

Відкривається аромат грейпфрутом. Його дууууже багато. Далі відчувається насіння моркви (я не полінилась і знайшла зернятка!). На фініші - деревина і мускус. На перший вдох Twice розчарував, видався пласким, спортивним і нецікавим. Але на наступний день рука потягнулась знов і я закохалась! У дощову погоду ноти заграли зовсім інакше, я не могла ним надихатись. Здається, щось схоже я зустрічала у зовсім небюджетного Loewe.

Для мене вона посередня. Але зважаючи на обʼєм (125 мл) і демократичну ціну у парфумах можна буквально купатись.