Lily♥️

Чи підійте для чутливої шкіри 💗Veet Minima?

Чи підійте для чутливої шкіри  💗Veet Minima?
Чи підійте для чутливої шкіри  💗Veet Minima?

Привіт, girls! Вирішила сьогодні поділитися з вами своїм досвідом використання саме цього крему Veet Minima в душі для чутливої шкіри , адже моя шкіра саме така, тому тим дівчатам, які розглядають цей продукт буде цікаво однозначно!

Почну з того , що я вже 10 років роблю депіляцію (робила і воскову, але для моєї чутливої шкіри найкомфортніше цукрова ( шугарніг) – саме цей спосіб не викликає в мене ніякого подразнення і не провокує вростання навіть в надчутливій зоні бікіні! Роблю в одного мастра вже 8 років: бо довіряю: чисто-стерильно, якісний матеріал і просто легко довіритися.Гігієна, стерильність і таке інше) для мене завжди на першому місці.

Коротко про всі способи "гладенької шкіри". Зараз доступний такий великий вибір послуг, що очі насправді розбігаються, але знову ж таки важлива якість. Сьогодні можна зробити, якщо в майстра: і воскову депіляцію і шугарінг і електроепіляцію, лазерну, що дуже ефективно, але я поки не готова! Наведу аргументи чому: електроепіляція, має бути точно відстуня схильність до варикозу, а лазерна: ти маєш бути на 1000% впевнена в якості самого апарату! І обов'язково пройти курс, бо не дотримаєшся графіку, доведеться починати спочатку. Для мене важливо це все , а не не лише візуально якість результату. Тому можливо пізніше я таки прийду до цього способу, бо результат, який я бачила у подруг, мені подобається!

Тож повернуся до теми. Моя майстер поїхала у відпустку, ну і я теж пропустила свій запис🙈 ... а була надто важлива неочікувана подія, а бути присутньою на заході як "мавпочка"ну точно не ок))) ну і швиденько бігти , до іншого майстра я не хотіла, тому вирішила придбати цей крем, бо бачила багато позитивних відгуків. Це був мій перший досвід використання такого формату засобу.

  1. Пакування: Крем герметично запакований разом зі спонжем для нанесення.
  2. Аромат: При першому відкритті аромат приємний, але коли наносиш проявляється запах смаленої шкіри. ( мені потрапив крем на нігтьову пластну на пальці рук, то таке враження, що крем почав розʼїдати і у творився такий же специфічний запах, тому варто бути обережним і уникати потрапляння на руки!
  3. Нанесеня: крем має досить гелеву текстуру, але при нанесенні є комфортним.В мене не є жорстке волосся, наносила під пашками та на ногах, зробила все по інструкції.
  4. Дія: знімала крем жорсткішою стороною губки, не скажу , що це якісь приємні відчуття)) в мене не забралося все волосся і відчутно почала попікувиаи шкіра! Результат : роздратовані ноги і підпашки, і погано забралося волосся!
  5. Склад: я не готова сьогодні його розбирати, але явно не є корисним для шкіри.

Кому можна рекомендувати цей крем:

  • тим хто довгий час робить лазерну епіляцію, і має 2 % волосся , в кого дуже тонке і світле волосся , яке потрібно забрати
  • тим дівчатам, яким потрібно забрати лише декілька волосинок, локально
  • для тих, хто вже раніше використовував деріляційні креми і має досвід їх використання

Кому краще знайти альтернативні засоби:

  • точно таким дівчатам з чутливою в гіперчутливою шкірою, як у мене)
  • як альтернативу краще навіть у того самого Veet звернути увагу на воскові смужки
  • для дівчат , як ніколи не користувались такого типу продуктами, тобто кремами для депіляції
  • для юних дівчат,які будуть робити депіляцію впереше

Чи буду давати я другий шанс саме цьому продукту: точно не буду, а краще перегляну воскові смужки чи вже на крайній випадок повернусь до гоління! Це інколи краще ніж здається) , але все звісно дуже індивідуально, це мої власні враження, а ми тут ділимось саме таким) 💗Сподіваюсь було корисно!

P. S і раз вже торкнулася теми гоління, для ніжок мені найкраще підходить Venus mini ( змінний картридж 5 лез diamond , у футлярі) ніколи не було подразнення, використовувала для ніжок, треба поновити)

Чи підійте для чутливої шкіри  💗Veet Minima?
Чи підійте для чутливої шкіри  💗Veet Minima?
Чи підійте для чутливої шкіри  💗Veet Minima?
Чи підійте для чутливої шкіри  💗Veet Minima?
Чи підійте для чутливої шкіри  💗Veet Minima?
Чи підійте для чутливої шкіри  💗Veet Minima?

Я говорила, що поділюсь дієвим засобом , який варто мати у кожній косметичці чи то аптечці – це мазь ILON. Мені порекомендувала її косметолог! І це крута знахідка від запаленнь, при вростанні волосся чи от такому подразненню, там великий спект дії, познайомся! Це мій маст хев 💚