GOSH Lip Lacquer: чи справді lips такі hot?
Лак для губ (саме у такому форматі) тестую не вперше, але з брендом Gosh я особисто не була знайома. То чи вдало відбулось наше “рандеву”?
Як і раніше, я досі вважаю, що декоративна косметика потребує демонстрації) Свотчі, фото товару, світлини з мейкапом, зробленим саме цими засобами, – це точно успіх, бо багато писати про ці продукти нічого. Треба показувати відтінок, тому з цього і почну.
007 HOT LIPS
Чудовий, соковитий ягідно-кораловий. Якщо не набирати на пензлик багато продукту, то він створює доволі легке покриття, я навіть сказала б – напівпрозоре. Тому варто розщедритись і нанести його так, наче ви донатите після зарплатні:) Не скупіться, бо цей засіб дуже приємний і комфортний на губах. Але паралельно не забудьте зібрати волосся, бо буде халепа.
Текстура лаку для губ приємна, повітряна, більше “бальзамна”. Нікуди не тече) На свотчах я наносила лак на чисті губки, ніякого олівця чи праймера. А який красивий глянець виходить:)
Не помилюсь, якщо скажу, що засіб реально пом’якшує, тому, якщо під рукою немає гігієнічної помади, можна сміливо врятуватись від сухості цією крихіткою. У складі є арганова олія та вітамін Е, які дуже часто додають саме у доглядові бальзами для губ. А ще тут немає парабенів.
Дизайн
Дуже компактне пакування у вигляді лаку для нігтів. Реально можна сплутати. Але коли відкриваєш, то бачиш не пензлик, а м’якенький та пухнастий аплікатор. Ммм, ну хіба це не мило?)
Коли вперше наносила лак, то чомусь думала, що він тінтуватиме, але ні. Змивається легко навіть вологою серветкою, тому суперстійкості не чекайте. Але потішити себе красивим короткочасним мейкапом – в самий раз. Тим паче, іноді так хочеться яскравого акценту.
Коментарі (0)