Оліч

Eilish Billie Eilish

Eilish Billie Eilish

Хоч я і не фанатка ні Біллі Айліш, ні гурманських ароматів, я не змогла пройти повз цього красивого флакону. Стало ну дуже цікаво як звучить цей аромат, бо відгуки майже всі позитивні. Скажу відразу, що відношусь до тих людей, хто не дружить з нотою карамелі в парфумах (This is her! наприклад, взагалі не моє, я не бачу тої краси, за яку його люблять, а інші "кондитерські" аромати про ваніль, шоколад, випічку мені норм, але просто чогось не тягне мене ними облитися).

У відгуках я прочитала багато хорошого, що аромат не "дешевий", не звучить занадто просто, а дуже гарний, затишний, жіночний, та навіть привабливий.

Що я можу сказати про власні враження? Аромат дійсно непоганий, дуже солодкий (хімозної задушливої карамелі я тут не чую, це вже перемога, бо часто аромати з цього напрямку не підходять мені саме через це, хоча серед всіх відгуків, що я прочитала, була одна жіночка, що жалілася на такі відчуття). Я чую ваніль, якийсь білий кондитерський крем з невеличкою дрібкою спецій, мандарин я не чую, троянду теж не дуже. На червоні ягідки може лише невеличкий натяк. Якщо вслуховуватися, то можна почути ще ледь помітні м'ятні драже тік-так). Почала помічати це після прочитаних відгуків.

Хлопцю цей аромат сподобався, я думаю взагалі чоловіки як раз люблять щось таке смачненьке та зрозуміле). Спитав навіть скільки коштує цілий флакон, мабуть його зачепило більше як він виглядає😂

Стійкість непогана, але не вічна, кілька годинок точно з вами побуде. Може в холодну пору буде краще. Дозувати я б радила поступово, бо 1-2 нанесення наче не душе, але наносити більше я поки не ризикувала.

Мені в цілому аромат теж здався приємним, хоч це і не мій улюблений напрямок, та я з задоволенням використаю відливант, коли прийде прохододна погода. Думаю він тоді буде дуже доречний, зігріваючий та позитивний).

Eilish Billie Eilish
Eilish Billie Eilish