Вікторія

Новеньке гідрофільне масло в моїй колекції

Новеньке гідрофільне масло в моїй колекції

Добила я купу різних гідрофільних засобів та бальзамів, хто пропустив цю величезну купу пустих банок, вона тут:

https://club.makeup.com.ua/post/18053/

Відкрила банку гідрофільної олії від Skin1004. В мене вже була мініатюра цього бренду, і я залишилася нею задоволена, тому взяла собі повний розмір.

Упаковка

Пляшка була в картонній коробці з Мадагаскарськими пейзажами. Виглядає стильно і красиво. Цей же пейзаж на зворотній стороні етитки на пляшці.

Сама пляшка зроблена з хорошого пластику, помпа велика, але видає невелику кількість масла.

Запах легких, ненав'язливий. Консистенція масла рідка. Зазвичай такі олії густіші, а це ну зовсім легеньке. Багато його не треба, мені на все обличчя вистачає 2-3 натискання.

Новеньке гідрофільне масло в моїй колекції
Новеньке гідрофільне масло в моїй колекції

Тестити будемо на двох стійких помадах, двох підводках та туші. Всього мажу побільше і даю підсохнути

Наношу масло. Воно одразу починає розчиняти туш та помади. Підводки тримаються. Без води, по сухому починаємо розтирати масло по руці. Помади і туш зникли одразу, одна підводка майже розчинилася, а одна прям не здається :)

На всю цю красу додаємо трохи води, розтираємо. Олія емульгується, дорозчиняє проукти. Витримала її тільки водостійка підводка (останнє фото)

Змиваємо. Тут хочу відмітити, що масло змивається повністю вже на цьому етапі. Ні жирної плівки, ні інших слідів на шкірі вже не відчувається. Та по всім правилам, використовуємо ще гель для умивання. Після нього останні сліди підводок змиваються, залишається лише чиста шкіра.

Мої висновки

Олія чудова, дійсно легенька, приємна у використанні. При цьому вона ефективно очищує шкіри навіть від водостійких проктів.

Також якщо вам потрібна стійка бюджетна підводка фломастер - придивіться до Eveline. Тільки їй складнувато намалювати тоненькі лінії, кінчик жорсткий.

Олійку однозначно рекомендую