Kizza

The Myth of Utopia пошук аналогів відтінків

The Myth of Utopia пошук аналогів відтінків

Спойлер, так варта) Я намагалась знайти відтінки максимально схожі по настрою та напрямком і давайте глянемо що з цього вийшло😺

The Myth of Utopia пошук аналогів відтінків

Перший відтінок Medici має цікавий рожевий відтінок він ніби і просто яскраво-рожевий, але не такий холодний як в двох палітрах ABH, але холодніший за відтінок у палітрі Neon Demon і в маленькій ABH.
Оранжевий 21st century майже ідентичний оранжевому від АВН, за єдиною різницею що тут тіні, а там пігменти. Neon Demon теж має оранж, але він трохи розбілений.

Iconic фіолет набагато темніший в рефілі, але не такий грізний і темний на пальцесвотчі. От всі мої фіолети то ж можна побачити що найближчий це з Riviera.

Відтінок Rebirth це позашлюбне дитя двох відтінків з Neon Demon 😅🤣

Шимер Venus це суміш між дуохромом Laser від Glam Shop та шимером Wild Child від АВН.
Mirror це не зовсім срібло,там всередині є багато рожевих і блакитних блискіток тому це схоже на суміш Jode та OA, а от Seaside він більшсрібний.

Utopia по яскравості не знайшла собі рівних, але в тушовці дуже схожа на тіні від АВН.

Ліловий Allegory знайшов пару лише у палітрі Neon Demon.

Тут я пропустила відтінок Botticelli тому його дофоткала вже в іншому стилі, але йому дісталась трохи червоніша пара з палітри АВН.

New Art це щось середнє між двома відтінками в палітрі Neon Demon від Parisa.
Myth рожево-зелений дуохром. Не такий яскравий як Laser, але не настільки спокійний як Wild Child.А от якщо їх змішати - буде саме те.

Renasci холодний коричневий знайшов пару лише в фіолетовій Тарталетці.

Блискітки Illusion це розсип блакитно-рожевого ґлітеру на прозорих ґлітеринках, що схоже на суміш однушки Glam Shop і ґлітеру від Glam Bee.

Da Vinci транзитний відтінок, який мені здався схожим в рефілах на низку відтінків, але лише посвотчивши їх всіх разом розумієш що ні, не дуже схожий, але з того ж мікрорайону😅🤣

А от відтінки Fresco та Passion виявились унікальними, і навіть найближчу пару їм підібрати не вдалось. Навіть додам колаж, спочатку хотіла порівнювати відтінки таким чином, але виявилось що в рефілах і свотчах це геть різні настрої)

Я купила цю палітру випадково і по знижці, за 250 ніби. І за таку ціну це чудова палітра, що містить в собі і яскравість і повсякденності і прикрашалки. Питання до відтінку Illusion - бо це просто блискітки, що не закріплюються і бажано їм в очі не потрапляти) а так, я цією палітрою залишаюсь задоволеною до сих пів і беру в руки залюбки 💕

Про неї був допис, який можна подивитись туть:

https://club.makeup.com.ua/post/17439/