saybeautyk

Мої враження від рум'ян H🌻PE

Рум'яна представлені у двох відтінках - 401 Cherry blossom та 402 Ripe apricot.

401 відтінок - яскраво-рожевий в упаковці, але на шкірі виглядає дуже ніжно і стримано. 402 - модний теплий персиковий колір, який чудово пасуватиме відчатам з теплим підтоном шкіри (хоч і для холодної шкірі цей відтінок теж супер).

Продукт має консистенцію cream-to-powder - кремова текстура в пакуванні, яка при наненсенні перетворюється на пудрову.

Подібні продукти вже є у бренду LN Pro - кремовий скульптор і бронзер.

Пакування доволі стильне, мені взагалі подобається дизайн цієї колекції. Кркто, що бренд випустив таку колекцію та приділив увагу тому, що відбувається в Україні. Колекція лімітована і, наскільки я знаю, придбати її можна лише у нас та в Польщі.

Сама коробка не квола, якісно виконана - нічого не відкриється самостійно.

Дівчата писали, що рум'яна мають аромат гуаші, але мені більше схоже на запах акварельних фарб)

Тепер перейдемо до нанесення.

Прикладаю відео для наглядності, хоч воно і х поганим освітленням. На початку я наношу 402 відтінок, потім (коли макіяж із блакитними стрілками) - 401. На мій погляд, найкраще продукт наносити щільно набитим пензлем. У мене topface 05, і він не сильно підходить для цих рум'ян. Взагалі, вони гарно наносяться і тушуються пальчиками, що є доволі зручним.

Обидва відтінки доволі яскраві в упаковці, але на шкірі вони виглядають делікатно. Можна запросто регулювати інсивність кольору - від легкої до ефекту "матрьошки".

На мою думку, пігментація у даних рум'ян середня.

Остаточне враження? Мені сподобались! Враховуючи той факт, що колекція являється ліміткою, я із задоволенням буду використовувати обидва відтінки. Якщо у вас є слабкість до рум'ян або для вас подібна текстура продуктів в новинку - рекомендую спробувати. На знижках їх взагалі можна вхопити за 100 грн - це чудова ціна)

Щодо стійкості - на моїй шкірі вони помірно "з'їдаються" через приблизно 5 годин. На сухій, думаю, пігмент буде триматися довше.

Взагалі мені здається, що ламель при розробці відтінків цих рум'ян надихнулися популярними зараз відтінками рум'ян Dior. Кольори не 1:1, але схожі, погодьтеся?