Kizza

Lamel Maad Eyes

Lamel Maad Eyes

Нас зустрічає пластиковий флакончик що на фото дуже сильно мімікрує під скло з пластиковою кришечкою, що на фото дуже сильно схожа на затемнений метал. Начиння флакону видно, то ж в процесі користування даними тінями буде видно розхід продукту.

Йдем зазирати всередину.

Розкрутили кришечку і там довгий мохнатий аплікатор на якому і міститься наш продукт.

Lamel Maad Eyes

Ця чудова холодна ліловість є 405 відтінком під назвою Sign.

Доречі, в лінійці 6 відтінків з них ліловий і рожевий - умовно два яскравих, а от всі інші в темну сторону дуже сильно дивляться. Принаймі на промофото. Їх можете пошукати на оф сайті.

Жирний з аплікатора в одне нашарування і розтушований пальцем свотчі. Тут я набрала трошки забагато, але нічого - все висохло і норм себе почувало🤗 нанесення дуже м'яке, та кремове.

Зараз можна подивитись як дані тіні виглядають і свіжому і не дуже станах. Результат просто приголомшливий. Але давайте дочекаємось висновків.

Другий макіяж є звичайна монохромна стрілочка. Поверх блискіток від Glam Shop. Як бачите - цілий день носіння і все залишилось на місці. То ж остаточну 5/5 даний тіньовий представник отримує за солостійкість.

Напрочуд легко😉 ці тіні змиваються і водою, і шампунем і міцеляркою, і пінкою (як на фото). Як не дивно повіку цей продукт не тинтує і це прям 🔥🔥🔥. Як так вийшло - це можна магією тільки назвати😅

Якщо панове мають час і натхнення - то ці тіні для Вас.

Що мені сподобалось - при жирному нашаруванні протукт не тріскається, протягом дня не осипається, дає себе нанести, щоб бути такого кольору,як "у флаконі". Легкі і приємні в користуванні, очі не печуть 💜

Але ложка того що не сподобалось - треба методично нашаровувати тонкими шарами даючи добре просохнути. Бо якщо не даєш їм це зробити - тікають і розриваються. Якщо нанести одразу непрозоро - чекати доведеться довго і з призакритими очима, щоб воно рівномірно засохло. Якщо намазатись як я - від душі то чекайте що тіні ці відчутно скукожать повіки і їх ви будете відчувати на собі. Як помаду пробувала ці тіні - і це провал. Попив води - все пропадає, про прїм я вже мовчу😅

Також ці тіні в їх тонкому нашаруванні можна використати, як кольорову підложку. Для макіяжів нашвидкоруч теж чудовий засіб.

ЯЯк бачите - тіні доволі універсальні, і кількість плюсів перекриває кількість мінусів, а це означає, що якщо вам раптом знадобилися кремові тіні - то сюди однозначно можна звернути увагу