Вікторія

Моя боротьба з синцями під очима

Моя боротьба з синцями під очима

Синці в мене є завжди, з генетикою нічого не поробиш, але регулярний догляд робить їх меньш помітними. За роки догляду я перепробувала все. Памятаю, десь в підлітковому віці робила навіть компреси з чаю, картоплі та ще якоїсь дичини. Ех, було життя))

Потім були патчі, я перепробувала всі можливі, від дешевих до дорогих, всі можливі лайфхаки, які тільки можна, щоб переконатися, що патчі абсолютно ніяк не допомагають. Так, вони можуть трохи прибрати прихулість за рахунок холоду, або можуть трохи розшладити зморши хвилин на 20 за рахунок аклюзії. Але в сухому залишку, результат як від компресу з картоплі.

Дійсним проривом для мене стали мікротоки. Так, вони не прибирають синій колір, АЛЕ вони прибирають прихулість та мішки під очима - і от ця зона вже виглядає значно краще.

А далі магії не буде, тільки рутина по догляду за цією зоною КОЖНОГО дня (і вечора).

Моя боротьба з синцями під очима

Перший засіб, який дійсно щось робить саме з синім кольором це крем від Клінік. Відкрила його вже давно, і тепер він в мене є завжди. Використовую його зранку. Він має рожевий віддінок, який не видно на шкірі, але він трохи згляжує синьову, гарно зволожує повіки, і при регулярному використанні, ця зона виглядає значно краще. На ніч я використовую щось поважче, живляче.

Є такий дивна категорія товарів - сироватки для повік. Тут я перепробувала багато чого, але дійсно ефект саме на синці дала тільки сироватка від Medi-Peel. Разом з кремом від клінік - це взагалі супер-робоче комбо. АЛЕ, вона можна скатуватися під іншими кремами.

В чому її фішка? В ній є світовідбивні частинки, також вона висвітлює зону під очима. Але їх не видно на шкірі. Може ледь-ледь, якщо сильно придивлятися. Але це не величезні блискітки. І ефекту жирного млинця теж немає

Виходить хороша комбінація: спочатку сироватка, яка вислвітлює, потім рожевий крем, який нейстралізує синій віддінок.

Найкращій ефект я бачу при регулярному використанні кожного ранку.

Для мене, кращім варіантом маскування синців є засмага. Бо на загорілому обличчі синці не так контрасно виглядають. Тому автозасмага - мія краща подруга) Та і мені більше подобається моє засмагле обличча. Давно вже відкрила для себе автозасмагу в крапельках. Це зручний засіб, який можна змішувати з будь-яким косметичним засобом і регулювати ступінь затемнення шкіри. Мій незмінний фаворит, якого вистачає на довго, і в якого адекватний колір і запах https://club.makeup.com.ua/post/5937/.

Також, в мене тут зявився улюблений консилер з рожевим підтоном від Meybelline 05. Взагалі я не дуже люблю консилери, бо вони в мене сильно скатуються. Але цей - це прям знахідка. Рука до нього сама тягнеться. Приємний рожевий колір. Він світлий, але якимось чудом підстраюється під мою засмаглу шкіру. Не скатується. Має рожевий підтон і маскує синці. Він класний. Я від нього просто в захваті. Всім раджу його спробувати. Наношу його прям оцією щіточкою, прям нею розподіляю, і потім трохи прихлопую пальчиком. І все, КРАСОТА :)

А взагалі, головним помічником у боротьбі з синцями стало прийняття своєї зовнішності і того факту, що всім на мої синці начхати. Їх бачу тільки я. А щира посмішка і любов до себе, може затьмарити будь-які синці та інші "огріхи" зовнішності. Тому треба приймати себе та любити такою, як є, іншої не буде