O’Ostah

Bourjois Little Round Pot Blusher

Bourjois Little Round Pot Blusher

Є косметика, купуючи яку ти навіть не здогадуєшся, що ви будете разом дууууже довго. Буде змінюватись стиль, вподобання у мейкапі, сегмент продуктів у косметичці… Але та шайба ніколи не закінчиться і не зрадить. Зізнавайтесь, скільки років вашим Буржуа? І чи часом не вони були вашими першими румʼяшками?😉

У часи, коли бʼюті індустрія почала розвиватись шаленими темпами, ми хапали все, що було на слуху і що дозволяв скромний розмір гаманця. Та й Bourjois тоді видавався ледь не люксом. Коротше, мати малиху із дзеркальцем і натуральним пензликом хотіли всі мої подружки.

Навіть через 13 років після знайомства я вважаю, що якість продукту гідна. Румʼяна запечені, вони лягають тоненько, їх можна нашаровувати. Ідеальний варіант для тих, хто боїться перегнути з дрейпінгом☺️

А тут криється ще один секрет популярності крихіток. Відтінки на будь-який смак: холодні, теплі, з блискітками, сатинові. У мене ніжно-рожевий з дрібненькими мерехтливими часточками.

Вона залежить від типу шкіри і якість тону, на який румʼяна наносяться. На моєму «млинці» Little Round тримаються до вечора, якщо не чіпати обличчя руками і агресивно не терти його серветками.