khoroshaeva

Багатофункціональна палетка для макіяжу та пензлик до неї😍

Всім привіт✌️

Я великий фанат палеток для макіяжу, тому що це компактно та супер зручно, коли всі необхідні продукти зібрані в одному футлярі).

Палетку для макіяжу Essence HEY CHEEKS я купила десь півтора роки тому і якщо чесно, то зовсім забула про неї, тому можна вважати, що це новинка у моїй косметичці😂.

До цієї палетки у мене є і пензлик - Essence Cheek Brush, купила його від жадібності, тому що в магазині була акція "при купівлі палетки, знижка на пензлик -50%").

Розповідаю докладніше👇

Палетка прямокутної форми, виготовлена з міцного картону в яскравому, літньому дизайні. Однак такий матеріал зовсім не практичний - вона швидко затирається і трохи деформується (особливо якщо носити в сумочці).

Кришка відкривається не в бік, а вгору, що теж мені здається не дуже зручним, особливо якщо використовувати її десь поза домом. Так, кришку можна загнути під дно, але тоді починає упаковка починає розриватися на згині.

Палетка щільно закривається на магніт, сама по собі не відкривається.

Усередині палетки є дзеркальце і знову ж таки воно абсолютно не практичне. Воно довге, але супер-тонке, в нього можна розглянути хіба що брову). Хоча воно не збільшує і не спотворює відображення.

Вага: 15 гр х 6 відтінків, відповідно 2.5 грама кожен рефіл. На рахунок витрати я поки не дуже зрозуміла, так як користувалася палеткою не дуже часто, але начебто економічна.

6 охайних, прямокутних рефілів. Вони зроблені якісно, нічого не випадає та не обсипається. Розташовані на оптимальній відстані один від одного, тому пігменти не перемішуються при наборі на пензель.

У палетці:

• 1 хайлайтер
  • 3 відтінки рум'ян
  • 2 бронзери

Колірна гамма палетки спокійна, натуральна, виконана у помірно-теплих тонах. Як на мене, палетку сміливо можна назвати універсальною, вона підійде для будь-якого кольоротипу шкіри. Ось тільки вона досить делікатна, тому для вечірніх (яскравих) макіяжів буде тьмяною, а ось для денних підійде ідеально👌.

• Хайлайтер (1 відтінок, дивитися на палетку зверху вниз). Це світлий відтінок, кольору шампанського, має делікатне золотисте сяйво. Текстура м'яка, шиммер дрібний, однорідний. Хайлайтер добре набирається як на пальчик, так і на пензлик, добре переноситься на шкіру і їм просто неможливо поставити пляму. Пігментація хороша, відтінок дає щільне покриття з першого шару нанесення. Сяйво виходить в міру насиченим, делікатним, трохи глянцевим.
  • Рум'яна (2 відтінок) - класичний колір пильної троянди з легким вишневим підтоном. Має суху, шовковисту текстуру. Добре набирається на пензель, щоправда трохи порошить.У рефілі відтінок здається матовим, але за фактом він шиммерний, просто блискітки в ньому настільки делікатні, що їх практично непомітно. Хоча, макіяжу вони надають легкого свічення, тим самим освіжаючи його). Рум'яна добре пігментовані, але при цьому вони відмінно тушкуються в легкий серпанок. Звичайно, завдяки такій пігментації є ризик переборщити з кольором, але цей момент можна виправити за допомогою пудри і пухнастої кисті. Рум'яна добре зливаються зі шкірою та не виглядають надто активними. На мій погляд, відтінок є дуже вдалим та повсякденним.
  • Рум'яна (відтінок 3) - ще одні шиммерні рум'яна, тільки вже з більш насиченим та яскравим відтінком. Це колір стиглого персика з легким грейпфрутовим підтоном. Мені такий відтінок не дуже підходить, хіба тільки в літній період, коли шкіра стає трохи смаглявою. Має м'яку, шовковисту текстуру, не пухку та не крейдову. У нанесенні відтінок абсолютно не проблемний, єдине, що з ним можна переборщити, так як у нього висока пігментація, насиченість і активний золотистий перелив). Якщо наносити в комбінації з хайлайтером, то це буде ту мач).В принципі, цьому відтінку можна знайти застосування у макіяжі очей.
  • Рум'яна (відтінок 4) - це класичний відтінок рум'ян у темно-рожевому відтінку, навіть ближче до ягідного. Колір досить глибокий і як мені здається більше підійде для холодної пори року). Це матовий колір, але не нагулухо, є в ньому якесь легке свічення, яке освіжає і навіть злегка омолоджує). Текстура шовковиста, прибирає пил при наборі на пензель, але не критично. Відтінок легкий у нанесенні, добре пігментований і за рахунок цього вимагає ретельнішої розтушовки).
  • Бронзер (відтінок 5) – класичний коричневий бронзер, з легким карамельним підтоном. За деяких видів освітлення трохи йде в рудину. Текстура м'яка, приємна у використанні. Пігментація трохи гірша, ніж у рум'ян, але бронзер відмінно нашаровується. Фініш у нього сухий, матовий. Як на мене, то для скульптурування він дуже теплий, а ось на щічках виглядає цілком непогано).
  • Бронзер (відтінок 6) – це кохання. Світло-коричневий із теплим золотистим переливом. Відтінок шиммерний, але досить делікатний, підійде навіть для світлої шкіри. Єдине, що в поєднанні з хайлайтером він може перевантажити макіяж. Пігментація хороша, відтінок неймовірно красиво переливається на сонечку. Поступово наноситься, не залишає плям і смуг.
  • Всі відтінки палетки мають приємну, м'яку текстуру. Однак, всі вони порошать при нанесенні і тушуванні, не критично, але все ж таки.
  • У всіх відтінків хороша пігментація та їх насиченість можна варіювати шляхом нашарування.
  • Найбільша стійкість відтінків 1, 4 і 6 (близько 8 годин, без використання фіксатора). Інші відтінки делікатніші, тому триматися 6-7 годин, що в принципі теж непоганий результат. Пігмент сходить зі шкіри поступово, не западає в пори і не стимулює активної роботи сальних залоз.
  • Всі відтінки чудово потоваришували з іншою декоративною косметикою кремових текстур.
  • Усі відтінки легко лежать на шкірі, не підкреслюють текстуру і не викликали жодних алергічних реакцій.
  • Відтінки можна гармонійно поєднувати між собою, тому палетка стане чудовим дорожнім варіантом).
  • З неприємного – це аромат, він якийсь хімічний, гумовий і я не зрозумію, що так пахне, самі текстури чи картон з якого зроблена палетка.

Пензлем я користувалася досить часто, на відміну від палетки і він чудовий). Коротенько про нього:

• Пензель призначений для контурингу.
  • Довжина пензля – 14,5 сантиметрів. У руку лягає зручно.
  • Ворс синтетичний, не щільно набитий, що оптимально для контурингу. Еластичний, в міру м'який, приємний до шкіри не колиться.
  • Ворс стрижений у формі хвилі і має характерний скіс, відповідно, ворсинки різної довжини. Форма досить незвичайна, але вона відмінно підлаштовується під вигин обличчя, за рахунок чого супер-зручна у використанні.
  • Пензель добре розтушовує як сухі, так і кремові текстури. Не залишає смуг і не критично "з'їдає" текстури.
  • За рік активного використання та миття, пензель не втратив своєї форми і не став линяти.

До пензлика взагалі немає жодних претензій, його сміливо можна назвати ідеальним у своєму ціновому сегменті).

Дякую за увагу💕