Strange Love

#bestofthebestmakeupclub

#bestofthebestmakeupclub

Та ще й "ті дроти у носі і наколки, мужчинам таке не подобається". Завжди хочеться запитати: "Яким мужчинам? Вашим? А хто сказав, що я в принципі хочу подобатися ВАШИМ мужчинам?"😄.

"Краще гойдатися на хвилях, ніж битися от скелі", "чоловіки не собаки", "анорексічка", "в тебе тіло мужика" - що тільки не доводилося читати та чути мені. Якось після чергового негативного коментаря стосовно фігури, я зайшла на сторінку "щасливої дружини і мами", яка мені це писала, та переглянула її фото.

І я раптово зловила себе на думці, що ніколи б в житті не хотіла обмінятися з нею тілами. Мені і за велику доплату не хотілося б отримати її параметри. Весь негатив ЗАВЖДИ йшов від тих, в чиєму тілі я б боялася прокинутися.

А ще я з підліткового віку обожнюю тату і пірсинг. Вилилась ця любов у те, що 4 роки тому ми з чоловіком відкрили власну студію, а на моєму тілі безліч проколів і татуювань. Це мистецтво дозволило нам подорожувати світом, пожити в Європі та знайти нові корисні знайомства.

Проте стигматизація людей з тату та пірсингом існує досі. Особливо смішно чути реакцію "фууу" від жінок, в яких набиті темно-сині брови. Камон, ти пішла значно далі за мене і маєш тату навіть на лобі, будь добрішою.

До речі, перший і єдиний негативний коментар в Makeup Club я отримала сам з приводу пірсингу в носі. Не кажіть тій жіночі, що пірсинг у мене не тільки там🤫