Anna_feerie

#bestofthebestmakeupclub

#bestofthebestmakeupclub

Я 10 із 10, незважаючи на те, що не вписуюсь в класичні рамки краси. Колись моє пухнасте, неслухняне волосся, що нагадувало зачіску Хаґріда, було каменем спотикання: батько постійно вимагав, щоб я запліталась, бо ж інакше виглядала "косматою та неохайною"; подружки пропонували вирівняти, пофарбувати або постригтись, щоб виглядати якось інакше; а вчителька в новій школі, куди я перейшла в 8 класі, подивившись на мої французькі коси, зневажливо назвала "біженкою з Узбекистану".

І в мені постійно боролися дві особистості: одна любила свої неслухняні локони, а інша милувалась шовковим блиском ідеально гладкого волосся інших дівчат і мріяла про таке ж саме. Тому я пробувала щось змінити: робила стрижки, витягувала пасма, але всі мої зусилля дуже швидко сходили на нівець - вологість, вітер або дощ моментально визволяли бурхливий норов моєї шевелюри)).

#bestofthebestmakeupclub
#bestofthebestmakeupclub
#bestofthebestmakeupclub

Разом з тим я зміцнила особисті кордони і більше ніхто з близьких не дозволяв собі якось коментувати мою зовнішність, або пропонувати щось змінити під власний смак.

Крім волосся, в мене є цілий список неідеальностей, бо ж маю нависаючі повіки, неформатний овал обличчя, густезні брови (як добре, що тепер вони в моді😁) та несиметричну талію через сколіоз 🤪.

Але завдяки всім цим особливостям я почала робити макіяжі, стала займатися спортом та навчилась віляти стегнами так, що ніхто й не здогадається про те викривлення хребта 🤣.

Також проблемна шкіра обличчя довгий час змушувала мене комплексувати і почуватися негарною. Так я поринула в світ косметичної хімії, стала підбирати працюючі активи та покращувати свій вигляд та емоційний стан. А ще зараз я можу вийти на вулицю без макіяжу навіть під час загострення розацеа. Ну а що, в кінці кінців, завжди можна використати це на свою користь, сказавши надто цікавим "доброзичливцям", що тільки-но прилетіла з Єгипта 😎😁🤣.