Парфуми для волосся 2
Цього разу доволі бюджетні Alfaparf
Я просто фанатію від парфумів для волосся! Вони мене захоплюють більше, ніж звичайні туалетні чи парфумовані води. До речі, останні я ніколи не розпилюю на волосся, бо склад таких засобів може його пересушувати.
Для мене, парфуми для волосся - це дуже крута знахідка, оскільки вони надають волоссю не лише гарний аромат, а ще й забезпечують йому додатковий догляд та захищають волосся від впливу навколишнього середовищі.
Писала трішечки про це, коли описувала свої парфуми для волосся Chanel Gabrielle
https://club.makeup.com.ua/post/6859/
Ну, як вже мабуть, багатьом відомо, моїми найулюбленішими парфумами (для волосся у тому ж числі) є Mademoiselle Coco Chanel. На жаль, такого міста для волосся вже давно немає в наявності (
Зараз маю в арсеналі Gabrielle, але цей аромат не на кожен день та я не можу ним користуватись під спортивний одяг, або просто у повсякденному житті.
Тож, була в пошуках доступної повсякденної димки для волосся.
Вибір пав на Alfaparf Milano Semi Di Lino Sublime Sublime Water, де флакон у 50 мл коштував приблизно 500 грн.
Якщо вірити виробнику, то цей засіб має декілька технологій, які повинні забезпечувати наступне:
- комплекс Shine Fix з екстрактом насіння льону — сповнює волосся неймовірним сяйвом і розгладжує поверхню волосяного волокна.
- комплекс Color Fix — інноваційна суміш UVA- та UVB-фільтрів, які разом з антиоксидантами, що входять до складу кондиціонера, сприяють захисту кольору волосся, зберігаючи його блиск і насиченість.
- технологія Urban Defence Pro — захищає волосся від шкідливого впливу забрудненого довкілля.
Обіцянки не погані, що ж маємо насправді?
Ноти розкривати не вмію, але на мій погляд аромат нагадує полуницю з анісом, не пудровий. Спочатку для мене різкий, але потім трішки вивітрюється й становиться більш стриманим. На мій погляд, доволі непоганий, але до "люкса" не дотягує. Тримається на волоссі до наступного миття (голову мию через день, тож, 2-3 дні тримається точно).
Коментарі (0)