О'L

Парфуми для волосся 2

Парфуми для волосся 2

Я просто фанатію від парфумів для волосся! Вони мене захоплюють більше, ніж звичайні туалетні чи парфумовані води. До речі, останні я ніколи не розпилюю на волосся, бо склад таких засобів може його пересушувати.

Для мене, парфуми для волосся - це дуже крута знахідка, оскільки вони надають волоссю не лише гарний аромат, а ще й забезпечують йому додатковий догляд та захищають волосся від впливу навколишнього середовищі.

Писала трішечки про це, коли описувала свої парфуми для волосся Chanel Gabrielle

https://club.makeup.com.ua/post/6859/

Ну, як вже мабуть, багатьом відомо, моїми найулюбленішими парфумами (для волосся у тому ж числі) є Mademoiselle Coco Chanel. На жаль, такого міста для волосся вже давно немає в наявності (

Зараз маю в арсеналі Gabrielle, але цей аромат не на кожен день та я не можу ним користуватись під спортивний одяг, або просто у повсякденному житті.

Тож, була в пошуках доступної повсякденної димки для волосся.

Вибір пав на Alfaparf Milano Semi Di Lino Sublime Sublime Water, де флакон у 50 мл коштував приблизно 500 грн.

Якщо вірити виробнику, то цей засіб має декілька технологій, які повинні забезпечувати наступне:

  • комплекс Shine Fix з екстрактом насіння льону — сповнює волосся неймовірним сяйвом і розгладжує поверхню волосяного волокна.
  • комплекс Color Fix — інноваційна суміш UVA- та UVB-фільтрів, які разом з антиоксидантами, що входять до складу кондиціонера, сприяють захисту кольору волосся, зберігаючи його блиск і насиченість.
  • технологія Urban Defence Pro — захищає волосся від шкідливого впливу забрудненого довкілля.

Обіцянки не погані, що ж маємо насправді?

Ноти розкривати не вмію, але на мій погляд аромат нагадує полуницю з анісом, не пудровий. Спочатку для мене різкий, але потім трішки вивітрюється й становиться більш стриманим. На мій погляд, доволі непоганий, але до "люкса" не дотягує. Тримається на волоссі до наступного миття (голову мию через день, тож, 2-3 дні тримається точно).

Захист від сонця поки оцінити не можу, бо й так маю кучу засобів для волосся з SPF 🤭

Але пасма наче не пересушує.

Загалом, враження маю непогані, але наступного разу планую придбати Carolina Herrera Good Girl Legere. Також хочу щось більш "пудрове", можливо хтось зможе порадити таку вуаль для волосся 🙃

Парфуми для волосся 2
Парфуми для волосся 2