Vikulyk

Трендовий глянцевий ефект на губах. Моя колекція лакових помад.

Трендовий глянцевий ефект на губах. Моя колекція лакових помад.
Трендовий глянцевий ефект на губах. Моя колекція лакових помад.

Помади від Maybelline дуже класні, глянцеві, пігментовані.

Серед усіх вони напевне самі стійкі і їх найважче зняти, скажу, що це мені подобається, адже поєднати в одному флакончику лаковий блиск і круту стійкість, то дуже гарне рішення у брендів останнім часом.

Так вони можуть капельку перебиватись на початку, але на зовнішній вигляд макіяжу-це не впливає ніяк.

Вони дійсно дуже класні, єдине-липкість, але заради ефекту я готова її потерпіти, бо розумію, що не все і зразу.

Трендовий глянцевий ефект на губах. Моя колекція лакових помад.

Revlon Satin ink. Дуже схожі з Мейбелін, але все ж мають свої особливості.

  • Вони практично не липкі, зовсім трішки відчутно, що є щось на губах, але якщо, порівнювати з Мейбелін, то точно не липкі)
  • Люблять змінювати колір впродовж носки. Оце найбільше мене дратує, а так би були улюбленими. Мейбелін теж відтінки трохи міняє, але не так сильно, як Ревлон. У 006 проявляється червона нотка в перемішку з коричневим, а 007 стає більш рожевим, тому це трохи засмучує, проте вони все ж красиві і не даремно я купила аж 4 відтінки)

Гортайте фото, там всі відтінки, які у мене є)

Прекрасна лімітка Pupa Nude Obsession, найкомфортніша з усіх, вона більш легка, глянець швидше вбирається ніж Мейбелін і Ревлон, при цьому на губах наче кремова, а не як дві попередні -засихають в повну матовість. Ці красиві нюдові відтінки не міняють колір і виглядають божественно, знімаються з губ легко!! Ну дуже мені зайшов цей продукт, придивіться, поки вони ще є.

Спочатку відтінок 005, потім 008.

Tom Ford lip lacquer, теж засихає в матову, до того ж дуже швидко, глянець тримає не довго, але все ж залишається дуже гарною, бо відтінок 03 мені нереально подобається, стійкість тут теж ідеальна.

Загалом всі помади чудові, так є незначні мінуси, але такі спецефекти і стійкість, які я отримую від них мене дуже тішать, тому про покупку чи затест жодної не жалію.