Трендовий глянцевий ефект на губах. Моя колекція лакових помад.
Ви знаєте, як я обожнюю помади, нещодавно сортувала і помітила, що в мене вже дещо назбиралась колецкція лакових красунь, то ж сьогодні я вам їх покажу.
Помади від Maybelline дуже класні, глянцеві, пігментовані.
Серед усіх вони напевне самі стійкі і їх найважче зняти, скажу, що це мені подобається, адже поєднати в одному флакончику лаковий блиск і круту стійкість, то дуже гарне рішення у брендів останнім часом.
Так вони можуть капельку перебиватись на початку, але на зовнішній вигляд макіяжу-це не впливає ніяк.
Вони дійсно дуже класні, єдине-липкість, але заради ефекту я готова її потерпіти, бо розумію, що не все і зразу.
Revlon Satin ink. Дуже схожі з Мейбелін, але все ж мають свої особливості.
- Вони практично не липкі, зовсім трішки відчутно, що є щось на губах, але якщо, порівнювати з Мейбелін, то точно не липкі)
- Люблять змінювати колір впродовж носки. Оце найбільше мене дратує, а так би були улюбленими. Мейбелін теж відтінки трохи міняє, але не так сильно, як Ревлон. У 006 проявляється червона нотка в перемішку з коричневим, а 007 стає більш рожевим, тому це трохи засмучує, проте вони все ж красиві і не даремно я купила аж 4 відтінки)
Гортайте фото, там всі відтінки, які у мене є)
Прекрасна лімітка Pupa Nude Obsession, найкомфортніша з усіх, вона більш легка, глянець швидше вбирається ніж Мейбелін і Ревлон, при цьому на губах наче кремова, а не як дві попередні -засихають в повну матовіст ь. Ці красиві нюдові відтінки не міняють колір і виглядають божественно, знімаються з губ легко!! Ну дуже мені зайшов цей продукт, придивіться, поки вони ще є.
Спочатку відтінок 005, потім 008.
Tom Ford lip lacquer, теж засихає в матову, до того ж дуже швидко, глянець тримає не довго, але все ж залишається дуже гарною, бо відтінок 03 мені нереально подобається, стійкість тут теж ідеальна.
Загалом всі помади чудові, так є незначні мінуси, але такі спецефекти і стійкість, які я отримую від них мене дуже тішать, тому про покупку чи затест жодної не жалію.
Коментарі (0)