Astro beauty

Маска від укр. виробника🇺🇦 Manelle шедевр чи невдалий експеримент компанії Nutritive

Маска від укр. виробника🇺🇦 Manelle шедевр чи невдалий експеримент компанії Nutritive

Буду відвертою незважаючи, на те що я вже дуже довгий час купую та відкриваю для себе все нові та нові українські бренди одягу , декоративної та доглядової косметики, купувати засоби по догляду за волоссям від українського виробника я все ж не поспішала.

Чому?

Маю довге волосся схильне до заплутувань волосся, тому засоби по догляду обираю ретельно.

За багато років мною було досліджено та протестовано багато засобів для волосся від масмаркету до небюджетних засобів як Kerastase чи CHI.

Пімоя довгих роздумів я врешті наважилась протестувати засоби від українських виробників.

*** Дисклеймер

Перший шампунь та кондиціонер для волосся були не від Manelle, а от маска так.

Зробила такий вибір через позиціонування бренду як професійних засобів для волосся.

І ця покупка не лише виправдала всі мої очікування, але й перевершила їх🥰

ПЛЮСИ ЗАСОБУ:

- якісний професійний догляд за волоссям ( маска допомогла мені з моєю проблемою - тепер розчісування волосся для мене не є складною подією )

- живлення волосся ( волосся виглядає наповненим та має блиск)

- запах ( нереально крутий запах професійного дорогого засобу для волосся)

- маска, що працює

МІНУСИ ЗАСОБУ:

їх немає😅

Я настільки взахваті, що купила всю продуктову лінійку від Manelle і зовсім скоро поділюсь з Вами новим відгуком ❤️