Елена

Поповнення моїх скарбів від Mugler 😊

Поповнення моїх скарбів від Mugler 😊

Вітаю 👋

Ох, дівчатка, радію як дитина! До мене приїхала мініатюра Mugler Alien у туалетній воді. Це така краса! Все ж у Mugler флакони то витвір мистецтва. А мініютури то окреме задоволення. Наче ювелірні прикраси.

У цьому дописі роздивимося крихітку ближке, та порівняємо її з парфумованою водою.

Поповнення моїх скарбів від Mugler 😊
Поповнення моїх скарбів від Mugler 😊

Мініютюра ще старого випуску, де бренд носить повне ім'я свого засновника - Thierry Mugler. Що приємно, сам флакон стоячий. Це дуже зручно. Об'єм 6 мл. Як і більшість з подібних мініатюр, не має розпилювача. Колір флакону бузковий, що відповідає повноцінному флакону туалетної води.

Піраміда майже не відрізняється від парфумованої води. Окрім додавання мандарину. На старті дуже відчутна цитрусова складова, та для мене вона більш абстрактна. Я відчуваю навіть гіркуватість шкірки цитруса. Ця нота помітно розбавляє композицію, роблячи її менш концентрованою. Хоча добавляє трошки гостроти. Хвилин через 15 вже впізнається звучання парфумованої води. Той самий Прибулець, тільки гучність прикрутили. Туалетна вода м'якіша, в ній більше повітря. Якщо парфумована вода задурманить вас своїм холодним космічним жасміном, то туалетна вода вас ніжно обійме. ...У тому випадку, коли ви вгадаєте з дозуванням. Бо ці ніжні обійми легко перетворяться для вас на міцні окови. Тож дозування важливе 👌🏻

Ця концентрація підійде тим, для кого парфумована вода too much. Туалетну воду легше носити, вона менш інтенсивна, з нею простіше подружитися. Але! Але це все ще Прибулець ) Це космічна композиція. Парфум немов з майбутнього. Він стоїть особняком від іншої парфумерії. Такі парфуми або зайдуть, або ні. І це дивовижно )