Strange Love

Найдорожча помада в моїй косметичці

Сьогодні я хочу розповісти вам про свою найдорожчу помаду - Charlotte Tilbury Hollywood Lips у відтінку RISING STAR. Я дуже люблю цю помаду і вважаю, що вона варта кожної копійки, а точніше свої 1300 грн.

Відтінок RISING STAR - це ніжний рожево-кораловий колір, який ідеально підходить для весни і літа. Справжній хамелеон: в залежності від освітлення, переливається від пастельно-грейпфрутового до персикового. Відтінок виглядає дуже стильно на губах, робить їх більш яскравими і виразними.

Текстура помади дуже м'яка і кремова. Вона легко наноситься і не розмазується. Пігментація відмінна, тому помада перекриває натуральний колір губ з першого шару.

Фініш помади - матово-оксамитовий. Він виглядає дуже благородно і стильно. Помада не сушить губи, і я можу носити її протягом усього дня, не відчуваючи дискомфорту. Витримує жирний перекус на ура, не тріскається та не розмащується. Її офіційно можна назвати найкомфортнішою матовою помадою.

Я вважаю, що помада Charlotte Tilbury Hollywood Lips у відтінку RISING STAR - це ідеальний вибір для тих, хто хоче мати в своїй колекції якісну і, не побоюсь цього слова, надійну помаду. Вона ідеально підійде для будь-якого випадку, і ви обов'язково отримаєте багато компліментів.