Елена

Mancera Indian Dream

Mancera Indian Dream

Вітаю 👋

Сьогодні буде трохи філософський допис. Знаєте, в якийсь момент захоплення парфумерією я зрозуміла, що парфуми стали для мене якимись безликими. Мені все ще цікаво знайомитись з чимось новеньким, цікавим, та серед цього різноманіття все рідше потрапляють до рук ті парфуми, що несуть в собі якусь історію. Бо для мене парфумерія, то емоції во флаконі. Дуже люблю, коли парфум про щось. Можливо в мене трапилось перенасичення 🤷🏻‍♀️ Та я сумую за тим, коли парфумерія мала сильний відгук.

Mancera Indian Dream якраз такий парфум. Замовляла я його наосліп, бо на той момент ніде не можна було послухати. Носила я його влітку, бо саме влітку його отримала. Та восени він також чудовий!

Раніше я вже про нього писала, та хочу ще раз нагадати про цей парфум та поділитися своїми асоціаціями.

Піраміда аромату:

Початкова нота: Апельсиновий цвіт, Геліотроп, Герань
Нота серця: Амбра, Жасмин, Троянда
Кінцева нота: Білий мускус, Ваніль, Ветівер, Сандалове дерево

Я розумію чому він носить саме таку назву. Якщо мозок відразу малює індуські пахощі, рис, каррі та інше, то парфум не про це. Це свіжий ранок на світанку, коли природа тільки прокидається. Ви йдете босоніж по траві, відчувая прохолоду роси. Ранковий серпанок осідає на листя. Це спокійна прогулянка, ще до денної метушні, до спеки, до інтенсивності руху. Ви вдихаєте повною груддю і відчуваєте терпкість гранату, який не заявлений у піраміді, та його добре чутно, квіткову композицію, яка звучить єдиним мотивом і зовсім трошки солодощів (скоріш відлуння) на підкладці з деревини.

Хоча тут заявлено троянду, вона тут не домінує. Як і мускус. Взагалі, це дуже гарна композиція яка не розкладається на ноти. Якщо ви знайомі з брендом Mancera, то Indian Dream може вас здивувати саме не схожістю звучання. Це спокійний та благородний парфум, який вдало поєднує жіночність та красу, зі спокійним настроєм.

Стійкість та шлейф як завжди у Mancera )

Mancera Indian Dream
Mancera Indian Dream