Елена

Bvlgari Goldea the Roman Night

Bvlgari Goldea the Roman Night

Вітаю 👋

Bvlgari Goldea the Roman Night це ще один парфум, який емоційно мене сколихнув. Перший раз почула я його від подруги і все... я зникла для людства )

Колись бачили реакцію кішки на валеріанку? Ото я з цим парфумом. Навіть не знаю, що такого туди поклали, та для мене особистий афродізіак.

Bvlgari Goldea the Roman Night

Початкова нота: Бергамот, Чорний перець, Шовковиця
Нота серця: Нічний жасмин, Півонія, Троянда, Тубероза
Кінцева нота: Ветівер, Пачулі, Чорний мох

Подивіться на піраміду, тут є шовковиця. І вона доволі відчутна. Це томний парфум, який включає в собі ягодний аспект, та квіткові акорди. Це так гарно поєднано між собою, що парфум зачаровую з перших нот. Не дивлячись на те, що аромат шипровий, та це сучасний шипр, він не строгий чи колючий. Навпаки, дуже комфортний у використанні.

Уявіть собі італійську нічь після спекотного дня. Ще розпалене повітря несе в собі аромат квітів та ягід. О, що то за повітря! Солодке, духмяне, воно кружить голову, п'янить, обіцяє задоволення. І ось ти вже стоїш босоніж на землі та голосно смієшся від однієї тільки п'янкої свободи та обіцянки пригод. Ти вже трошки закохана в цю країну, її дивовижні види, культуру, людей. І це п'янить не гірше, а то і краще ігристого вина.

Це солодкий, томний, жіночний, вишуканий парфум. Він як прикраса. Кружить мені голову кожного разу, коли ним користуюсь. Дуже люблю його в теплу пору року, звучить дивовижно.

Наразі ціна на нього нормалізувалася. Бо до того було боляче дивитися, як він коштував 4+ тисячі.