Наркотик чи бабусина шафа?)) Тестую бюджетні парфуми українського бренду
Esse 35
Хочу вас познайомити з ще одним флакончиком від Esse 🤗. Це дюп на Valentina Pink Eau de Parfum - одразу скажу, з оригіналом я не знайома, тож обирала парфум виключно по нотах.
А ноти багатообіцяючі: ожина, полуниця, піон, троянда - тож я очікувала на ягідну гурманіку в стилі Armani Si або Mon Pari від YSL.
Початок звучання на моїй шкірі дійсно такий - немов густе варення, трошки з димком.
А потім на перший план виходить троянда і...затьмарює всі інші складові. Взагалі я нормально ставлюсь до троянди в парфумерії (але в тих парфумах, що я мала, вона ніколи не була настільки активною). В Esse 35 мені її забагато, адже це така настирна, пудрова нота, трохи ретро. Іноді ловлю себе га думці, що аромат нагадує мені мою бабусю (вона любила арабські парфуми, якщо що)).
Влітку носити взагалі не можу, бо троянда створює ефект церковного освяченого масла і не дає нормально дихати 🙃. Звісно, критикувати парфуми - погана ідея, адже все дуже індивідуально, та мені, нажаль, не підходить. Тому наношу рідко, виключно в холодну пору року, під настрій. Як варіант - розпилювати в кімнаті, тоді аромат звучить дорого і більш ягідно. Стійкість хороша, але з трояндою в мене точно вийшов передоз😁.
Коментарі (0)