Ya Yana

Подайте келих червоного і увімкніть Лану Дель Рей

Подайте келих червоного і увімкніть Лану Дель Рей

Ой дівчатка, ну ви знов надихаєте. У багатьох постах про зміни ваших мейкапів через призму років я прочитала про "еру винної помади". Колись вона не оминула і мене. Мала по темній помаді чи олівцю у кожній сумочці і вважала, що це – БАЗА.

Сьогодні маю лише одну таку манюньку, прийняту в дар від подруги. І вдягаю її лише тоді, коли є настрій "тримати лице". Бо за цією вибагливою помадою варто приглядати протягом усього дня.

Подайте келих червоного і увімкніт�ь Лану Дель Рей

Гадаю, що у більш спокійних кольорах ця помада не завдасть жодного клопоту. Але у такому насиченому відтінку є нюанси.

Поїли. Попили. Помаду оновили. Вона не стійка, як більшість рідких матових, а кремова, класична. Ту ніяких претензій, просто треба розуміти, що йдучи в кафе чи ресторан, або, якщо ви любите палити, варто носити її з собою в сумочці. "Взула й забула" – не наша сьогоднішня історія.

Посміхнись! І обов'язково перевір, чи не пофарбувала ти зубки, з цією помадою це відбувається дуже часто і доводиться зайвий раз дивитися в дзеркало після того, як посміялась з жарту чи надто широко посміхнулась.

Обережніше обіймайся з друзями при зустрічі, якщо не хочеш потім вибачатися і прати їхні речі.

Відтінок: 32 - Copenhagen

Він мені дуже подобається своєю багатогранністю. Якщо подивитися на сайті, то це прям фіолет, але в житті картина інша. В тіні фіолетовий пігмент проявляє себе більше, і помада має холодний вигляд. А от на сонці виходить така соковита ягідна історія.

Добре ковзає по шкірі і рівномірно наноситься, можна нашаровувати, не скочується. Я наношу пензликом, щоб зробити чіткі контури. Чіткими вони й лишаються на увесь день.

Стійкість. Якщо не зашкодити помаді зовні: рукою, їжею, напоями, вона триматиметься ідеально.

Не сушить губи і не підкреслює лущення.

Змивається легко, звичайною міцеляркою. Може трошки тінтувати, якщо ваша міцелярка дуже делікатна.

Ось така, примхлива, але мила серцю, моя темна помада. Усім осіннього натхнення замість хандри, красуні.❤️