krutoguuz

Рубрика - пусті баночки

Рубрика - пусті баночки

Цей раз менше пробників, але більше повнорозмірних продуктів.

Почнемо поступово, я вирішила їх поділити на етапи догляду.

1. Гідрофільна олія від Dr. Ceuracle Pro Balance Cleansing Oil зі мною поділилася подружка)

Запах - приємний, трав'яний, я таке люблю.

Очищення - вона досить легко розприділяється та круто емульгується.

По аромату та текстурі схожа на гідрофілку від Skin1004 та від Needly. Чи куплю я її в повному розмірі, думаю ні. Бо за таку ж ціну можна придбати більший об'єм наприклад від Needly.

2. Пінка для делікатного вмивання з ефектом звуження пор і зволоження від Biotrade Pure Skin Cleansing Face Foam

Тут взагалі не хочеться рекомендувати цей засіб, він мега дивний, як на мене. Після вмивання було відчуття ніби на обличчі ще залишилася якась плівочка. Я думаю це ліналол та касторова олія в складі дають такий ефект. Для моєї жирної шкіри це було не дуже комфортно. Використовувала зранку і рада, що вона закінчилася 😄. Буду користуватися своєю пінкою від українського бренду, вона даж набагато приємніші відчуття.

3. Це Сонцезахисний крем із SPF 50 від Medik8. І ще щось капєц мені не зрозуміле.

два пальці його нанести на обличчя нереально, бо ти будеш відчувати ніби ти намазав на себе пів банки оліі, я витримала від цією "маскою" лише 30 хвилин і все змила. Бо це жах, таке відчуття було, що я задихаюся під ним. Це не звичайні всім фізичні фільтри, це мега жирна біла маса, яка взгалі не зрозуміло для кого існує. Все такикорейські санскіри - зе бест!

4. Creme Bio-Logique 27 - біокрем для захисту від забруднення й екологічного стресу.

Як подивилася на його ціну, то трохи афігєла. Сам продукт мені зайшов, має гелеву текстуру схожу на крем-гель від Needly. Гарно відновлює шкіру та швидко поглинається, єдине, що дивне це його запах. Він специфічний, досить трав'яний та різкий. Але я б не сказала, що це зіпсувало враження про продукт.

Чули про цей бренд? Бо я ні, це було вперше)

5. Пілінг із молочною кислотоюThe Ordinary Lactic Acid 10%- це скарб для чутливої, вікової шкіри, яка потребує м'якого відлущення та зволоження. Засіб в обидвох концентраціях м'якенький, я не закривала його кремом. Вистачило майже на 7 місяців.

6. Сироватка з ретинолом для вирівнювання текстури шкіри обличчя та зменшення слідів недосконалостей CeraVe Resurfacing Retinol Serum. Мені пощасило, ще відхватити його за 340 грн. Крутий та м'який засыб для людей, які мають чутливу шкіру або планують вводити ретинол. Він має інкапсульовану форму, яка діє дуже м'яко. Але повторювати засіб не буду, бо хочу спробувати бульшу концентрацію активної речовини. Думаю на by Wishtrend.

Якщо коритсувалися цим ретинолом, то поділіться, як вам?