Сухий шампунь Got2b: маленький рятівник для волосся, але зі своїми мінусами
Я все життя морщила носа, коли мені пропонували замінити щоденне миття волосся використанням сухого шампуню. Але все змінюється…
Коли немає ні води, ні світла, доводиться викручуватись, бо бути красивою хочеться завжди. Чисте волосся — той надважливий фактор, без якого на вулицю я не вийду. Тому зараз довелось шукати альтернативу, і, звичайно, я здалась. Сухий шампунь, так сухий шампунь… Звісно, я пробувала до цього ці засоби, але я не змогла миритись з тим, що моє волосся покрито якоюсь незрозумілою «цукровою пудрою»)) На цей раз пробую Got2b Fresh it Up! Щоб знову флакони не валялись без діла, я вирішую взяти найменший — 100 мл. Цей дуууже компактний: навіть покласти його в сумку — ідея доволі непогана.
Плюси:
🍏 дуже свіжий квітковий аромат
🍏 не залишає білого нальоту (але я білявка:))
🍏 не склеює пасма, як це буває від сухого шампуню
🍏 дійсно робить волосся візульно чистим
Мінуси:
🍎 ефект не триває дуже довго, пів дня волосся дійсно виглядало свіжим, згодом — довелось знову розпиляти його на коріння
🍎 об‘єму він не надає взагалі
🍎 не впевнена, що справиться з дуже жирним волоссям; я використовувала його на наступний день після миття
🍎 мені він трішки подразнює шкіру голови (можливо з цього треба було почати); не критично, але іноді хотілось змити з се бе цей засіб
Я не стала фанатом сухих шампунів, але як варіант для експрес-свіжості — ставлю плюс. Головне, що він не робить волосся липким і «солодким», бо це для мене катастрофа) Та й формат зручний. Я не експерт у цьому питанні, але, сподіваюсь, мій допис буде корисним для тих, хто шукає щось легке та бюджетне❤️
Коментарі (0)