Nastya_Gai

L'Oreal Paris Revitalift Vitamin C #testmakeupclub

L'Oreal Paris Revitalift Vitamin C #testmakeupclub

Люблю тестувати щось новеньке, на цей набір в мене були високі очікування.

Тестувала 11 днів, за цей час невеличкий висновок зробити можу. Хоч вітаміну С треба трохи довше часу для якогось високого результату:

  • Зморшки - 6-12 тижнів
  • пігментація та постакне - 6 тижнів

Відразу скажу, мені сподобалась в використанні.

Приємна консистенція, легко піниться, розподіляється і змивається. Легенький свіжий запах. Досить економна у використанні, мені вистачає півтори натиски, до речі, вони дуже добре контролюються.

Добре очищує (навіть туш, хоч від пінок я цього не вимагаю, для цього інші засоби). В мене комбі шкіра, не пересушує. Далі наношу тонер, тому і відчуття стягнутості не виникає.

Буду використовувати далі.

Вітамін C нейтралізує вільні радикали та захищає шкіру від шкідливого впливу довкілля. Вітамін E освітлює пігментні плями, саліцилова кислота відлущує ороговілі клітини, а гіалуронова кислота глибоко зволожує.

Можу сказати, що вона класно вирівнює тон, шкіра виглядає здоровішою, плями після прищів менш помітні - це, в принципі все, що можна оцінити за цей час. Для більшого результату, потрібно більше часу.

Компоненти хороші, мають добре робити свою справу. У використанні вона зручна, легко розподіляється. Використовую 2/3 піпетки. Мутна, трохи з жовтуватим відтінком. Запах легенький з кислинкою.

Буду використовувати далі.

Прикольний легесенький spf, досить ріденька текстура, розподіляється зручно. Трохи важко визначити потрібну кількість через це. Лишає після себе вологий фініш, таке собі природнє сяйво. Спочатку навіть сподобався, лиш трохи відчувався запах спирту.

Загаз поговоримо про мінуси.

Через декілька годин в мене з‘являється жирний блиск на обличчі ( це вже не так гарно, як природнє сяйво😅), якщо поновлювати протягом дня - блиску все більше.

На 4-ий день використання з‘явилися маленькі білі прищічки. Флюїд на спиртовій основі, тому може не підійти власницям чутливої шкіри. Є ще один нюансик у вигляді комедогенного компоненту, ось мені він і не пішов. У флюїді мікс з 6 фільтрів старого і нового покоління.

Кожен обирає для себе, в мене є кращі варіанти. Тому використовувати не буду.

Так швидко затестила, що навіть забула зробити фото. Взагалі, не дуже люблю тканинні маски, разовий ефект на пару годин…

Ця непогана. Зручна форма, добре лягла на моє обличчя. Достатньо рідини, вона досить липкенька. Після зняття на обличчі плівка, щоб поглинулася потрібно десь пів годинки. Шкіра м‘якенька, гладенька. Взагалі - непогано, просто я не дуже люблю сам формат тканинних масок. Любителям варто спробувати.