Lytvynenko

Моє враження від L'Oreal Paris Revitalift Vitamin C #testmakeupclub

Моє враження від L'Oreal Paris Revitalift Vitamin C #testmakeupclub

Знайомство з продуктами почалося з пінки для вмивання. Хоча я завжди хочу назвати її гелем. Це засіб із вмістом вітаміну С та саліцилової кислоти. Для ранкової та вечірньої рутини.

Зазначають, що пінка сприяє зменшенню пор, більш гладенькій текстурі шкіри, посиленню сяяння шкіри. Видимий результат обіцяють вже після першого застосування.

Перше враження: аромат засобу приємний, з кислинкою. Консистенція гелева, що добре піниться і є досить економічною. Двох натисків вистачає, аби нанести на обличчя та шию.

Особистий висновок: моєму жирному типу шкірі з дуже розширеними порами засіб не допоміг їх звузити, як зазначалось. І після першого використання різницю мені не вдалося побачити. Хоча засіб у ранковій рутині досить добре очищує шкіру. Проте на вечір мені не вистачало даного засобу для вмивання, під час двохетапного очищення. Також додам, що було присутнє відчуття стягнутості шкіри, хотілося якнайшвидше нанести наступний етап, аби зволожити її.

Я б оцінила цю пінку на 7/10, хоча для когось вона може бути більш підходящою.

Моє враження від L'Oreal Paris Revitalift Vitamin C #testmakeupclub
Моє враження від L'Oreal Paris Revitalift Vitamin C #testmakeupclub

Cироватка для надання сяяння шкірі обличчя з 12% концентрацією вітаміну С сподобалася мені значно більше, ніж пінка. Нам рекомендують наносити засіб щоранку та/або щовечора на очищену шкіру обличчя та шиї, уникаючи зони навколо очей. Пару крапель особисто мені вистачає, проте на шию майже не наносила.

Це засіб із вмістом вітаміну С, вітаміну Е та саліцилової кислоти, що, як нам обіцяють, сприяє помітній корекції перших вікових ознак змін шкіри: надає більш рівний тон шкіри, сприяє звуженню пор та розгладженню дрібних зморшок.

Перше враження: флакончик не найвдаліший для даної форми вітаміну С - аскорбінової кислоти, адже швидко окисляється в такій ємності. Більш підходящим варіантом було б помістити сироватку у баночку закритого типу з герметичним дозатором, аби уникнути потрапляння кисню та сонячних променів.

Запах гіркувато-кислий, консистенція досить рідка і зручна для нанесення.

Особистий висновок: на шкірі сироватка відчувається приємно, хоча не надто зволожує, а скоріше просто пом'якшує шкіру, робить її гладенькою та дійсно вирівнює тон, хоча я схильна мати червоні плямки та нерівності на обличчі. Невеличке сяяння теж можна помітити. Роботу над віковими змінами оцінити за такий проміжок часу неможливо. Звуження пор теж не помітила. Загалом, враження залишились позитивні, буду користуватись і спостерігати далі.

Оцінка 9/10, з великою надією на майбутню роботу з віковими змінами через насичений склад засобу. За невідповідний, на мою думку, флакон - мінус 1.

Флюїд для захисту обличчя від ознак фотостаріння з дуже високим ступенем захисту SPF 50+ вийшов для мене дуже неоднозначним. Я покладала на нього великі надії і прям дуже хотіла спробувати. Флюїд на хімічних фільтрах, містить вітамін С,  вітамін Е та гіалуронову кислоту. Перед застосуванням збовтати. Наносити щоранку в якості зволожуючого догляду, або як завершальний етап догляду, та перед нанесенням макіяжу. Можна наносити на повіки та зону навколо очей.

Нам зазначають, що засіб сприяє запобіганню фотостаріння, сприяє зменшенню пігментних плям на шкірі, сприяє зменшенню дрібних зморшок, підходить як основа під макіяж.

Перше враження: супер рідка консистенція, люблю подібні флюїди за їхню легкість та невагомість. Важко виміряти кількість продукту, думаю, методом двома пальців - не об'єктивно виходить. Запах легкий та ненав'язливий. Всмоктується в шкіру миттєво. Ніяких слідів білих на обличчі не залишає. Не тече, але дає дуже сяючий фініш.

Особистий висновок: це засіб, що має вологий фініш і власницям жирного типу може не підійти. Я використовую пудру в таких випадках, бо приємне сяяння в моєму випадку не працює, скоріше, я схожа на млинець. Я маю пігментну пляму на чолі, що, з початку використання флюїду, збільшилася. Не знаю, чи збіг це, але як є. Тому, обіцяний ефект зменшення пігментних плям зі мною не спрацював. Основним негативним моментом стала поява болючих глибоких підшкірних прищів на підборідді та чолі, а на шиї - запальних елементів. Думаю, скоріше за все, що через флюїд, хоча можу помилятись. Виключу на деякий час його з догляду, аби перевірити.

Я хочу оцінити його високо, бо це крутий засіб в теорії та по опису, але, на практиці, для мене більше негативного впливу вийшло з пігментною плямою та висипами 😞 6/10, але буду спостерігати за ним.

Приємно здивувала і навіть вразила. Не купую ніколи їх сама, тільки якщо подарують використаю, але цю я б купувала цілеспрямовано. На очищену шкіру нанесла на 15 хв. Після - пальцями та прихлопуючими рухами розподілила залишки,

Маска для надання сяяння шкірі обличчя збагачена вітаміном С та саліциловою кислотою. Сприяє розгладженню текстури шкіри, надає більший однорідний тон, сприяє звуженню пор та розгладженню дрібних зморшок. Глибоко зволожує шкіру.

Перше враження: лекало маски зручне, можна підкорегувати. В пачці залишилося досить багато рідини-просочення, яку також нанесла на шию.

Особистий висновок: відчуття на обличчі після використання приємне, є легка липкість, що швидко проходить. Сяяння одразу ге помітила, а через хвилин 30-40 побачила. Шкіра набула сяючий і здоровий вигляд, хоча тон вирівнює краще сироватка. Зволоження достатнє. Відмінність у вигляді пор не побачила.

Приємне здивування, я б оцінила на 9/10.

Мала скептичне ставлення щодо складу та якості продукції, поки не познайомилися із засобами сама. Достойна косметика, з сучасними складниками та продуктами.

Вдячна MAKEUP за змогу протестувати круті новинки та змінити думку про гідні бренди 🧡