SKOMSKA

Бамбукова зубна щітка від Dr.Blanc.

Використовуючи зубні пасти від Dr.Blanc, які мені сподобались ( пост відгук: https://club.makeup.com.ua/post/18196/ ) я вирішила придбати і зубну щітку Dr.Blanc Toothbrush Natural Soft White .

Якщо вірити статистиці, то протягом життя кожна людина використовує приблизно 300 зубних щіток, 80% з яких потрапляє в океан... Цей маленький аксесуар розкладається протягом тисячі років.

Бамбукова зубна щітка Bamboo Care від бренду Dr.Blanc виготовлена ​​з біорозкладних матеріалів, за рахунок чого є абсолютно безпечною для навколишнього середовища, що дуже радує.

Особливості Dr.Blanc Toothbrush Natural Soft White:

- корпус із органічного бамбука;
- біорозкладна, а отже – безпечна для довкілля;
- стильний екодизайн з білими елементами;
- м'яка щетина для делікатного очищення порожнини рота;
- не травмує зубну емаль та чутливі ясна;
- забезпечує підтримку здоров'я зубів;
- запобігає появі карієсу;
- невелика голівка для можливості очистити важкодоступні місця;
- зручна циліндроподібна рукоятка;
- довжина щітки - 19 см.

Враження:

Для мене щітка дуже сподобалась .

Дизайн просто 10 з 10 . Зручна у використанні. Мякі ворсинки , які дістають у важкодоступні місця ( для мене це важливо , адже ношу ретейнери)

Вичищає добре, при цьому мяко та не травмує . Підійде для чутливих зубів, ясен. Спочатку було незвично , адже довжина ворсків була коротша , ніж зазвичай в інших зубних щітках(прикріпляю фото порівняння) , але я дуже швидко до неї звикла.

Лише один мінус - щітка йде в одному дизайні, хотіла замовити дві -собі та чоловіку, але подумала : - а як їх відрізняти ? тому для нього оберу щось інше.

Взагалом дуже сподобалась - можу сміливо рекомендувати!

P/s. Якщо користуєтесь зубними щітками середньої жорсткості, або дуже жорсткими , більш за все дана щіточка вам не сподобається, адже відчуття абсолютно різні. Я користуюсь лише мякими, тому в порівнянні з іншими - я не знайшла для себе вагомих мінусів , щоб не замовити її повторно .