Олена В

Revuele Slim&Detox Sculpting Cream

Revuele Slim&Detox Sculpting Cream
Revuele Slim&Detox Sculpting Cream
Revuele Slim&Detox Sculpting Cream

Це моя перша покупка продукції болгарської фірми Revuele.

Взагалі,я зазвичай використовувала для шиї сироватки та креми для обличчя. Але зараз вирішила спробувати крем розроблений саме для шиї та зони декольте,рук та підборіддя.

В тюбіку 150 мл.

Цей крем не тестується на тваринах.

Що обіцяє виробник:

- ліфтинг-ефект

-вирівнювання тону.

-тонізація та розгладження шкіри.

Завдяки комплексу Lipomoist Complex та кофеїну засіб надає подвійну дію: пришвидшує розщеплення жирових клітин у підшкірному шарі та мінімізує млявість шкіри обраних зон. Крем-скульптор стимулює лімфовідтік, усунення набряклості, зміцнює, розгладжує, підтягує.

Склад:

Aqua, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Sweet Almond Oil, Potassium Cetyl Phosphate, Xanthan Gum, Pectin Hydrolyzed Vegetable Protein, Serine, Arginine, Proline, Disodium EDTA, Glyceryl Stearate, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Uream Caffeine Sodium Polyacrylate, Phenoxyethanol, Parfum, BHT.

Якщо чесно,я особливо ніколи не копирсаюся в складах косметичних засобів. Я просто читаю відгуки і пробую. Якщо щось іде не так,то з жалем викидаю засіб. Ось і весь мій відбір)).

Прочитав досить непогані відгуки,вирішила спробувати все ж.

Крем білого кольору і досить щільний,але не жирний і не масний,його треба зовсім небагато. Має досить приємний свіжо-охолоджуючий запах, перші рази він мені нагадував якийсь досить приємний парфюм. Потім я звикла і вже при нанесенні якогось сильного аромату не відчуваю. Не буде конфліктувати з духами,якщо виждати час після нанесення.

Вбирається досить швидко, жирних плям на одязі не лишає.

Алергічних реакцій не викликає. Але перший раз перед сном коли наносила мабуть погано змила з рук і попав він у очі. Пекло знатно і довго. Наче ментол виїдав очі.Будьте з цим оборежними!

Крем гарно зволожує шкіру і є дійсно легке відчуття тонізації та свіжості.

З приводу розгладження і ліфтингу нічого не можу сказати,бо мало користуюся і особливих проблем з шиєю у мене немає. Це більш як профілактичні міри).

Гарно комбінується з моєю сироваткою Cos de Baha (пептидна).

Я думаю,що тюбіка вистачить на довго,бо при нанесенні на шию та декольте треба горошина. Тому він досить економічний.

Revuele Slim&Detox Sculpting Cream
Revuele Slim&Detox Sculpting Cream