Kizza

NYX Shine Loud

NYX Shine Loud

Маю 4 відтінки - два більш-менш носибельні і два карнавальні.

Виробник каже, що це з його перша ультрапігментована помада для губ з яскравим блиском. Доступна в 36 яскравих відтінках, має дві сторони та забезпечує яскравий колір із стійкістю на губах до 16 годин. Крім того, двоетапна технологія проста у використанні: просто проведіть нанесіть аплікатором помаду, щоб отримати яскравий колір, дайте висохнути, а потім додайте верхнє покриття — стійкий блиск для губ — для нелипкого покриття. Отже давайте свотчити та тестувати)

NYX Shine Loud
NYX Shine Loud

Це відтінок темної зелені, дуже гарний💚 з усіх своїх братів з моєї колекції самий "непігметований", ну як, лише в нього є трошки наявна прозоринка. Одразу скажу, я при мвотчах губ не давала помадами застигнуть, бо тобі б мала певні проблемки))) Але про то згодом, коли буду говорити про носіння даної помади

Благородна синь, що чудово лягає на губи з першого шару. Не розтікається для кращого перекриття краще наносити два шари (впринципі як і у всіх інших помадках)

Це яскравий барбі оожевий ніби холодний, а ніби і з теплинкою колір. Ці три помадки я купила одразу, а потім докупала останній колір, тому і прийшлось так довго кробити даний допис 😅

Холодний червоний дуже пігментований і гарний колір. Саме через нього і затримався цей допис❤️

Отже, я пропустила інформацію про те, що виробник дуже рекомендує нам зволожити і поживити наші губки. Тому зробивши губосвотчі я намастилась яскраво-рожевою помадою порушивши всі рекомендації щодо нанесення. Наносила жирної, не давала просохнути шарам помади і залишилась доволі розчарованою. І я отримала те, що вона неприємно потріскалась коли блиск висох, постійно відбивалась на зубах противними крихтами і взагалі не сподобалась. Але потім я прочитала інструкцію до застосування і що з цього вийшло😉

1. Зробіть відлущування і зволожте губи. Перед нанесенням губи повинні бути сухими. Я цей крок робила за допомогою помадки Carmex ( ) фото #1.
2. Нанесіть рівний шар кольору на губи та дайте висохнути 30-60 секунд.так,як я наношу зазвичай два шари помадки - то нанесла тоненький шар, почекала поки він висохне (він стає матовим) і нанесла другий шар. Зазначу, що на цьому етапі помада дуже липка. Трошки фото в стилі Нео з матриці, де йому заліпило рота😅 На цьому етапі буде дуже сушити губи, і буде доволі некомфортно. Але якщо помада добре просохла, то вона залишається еластичною, не тріскається і не розривається. І звісно вона стає матовою. І тут на сцену виходить друга частина нашої помадки - блиск.

У блиску аплікатор пензлик, наноситься гладенько і м'яко. Ніяких властивостей для губ не має. Не зволожує, не пом'якшує. Але це і не його робота. Його робота -зробити помаду комфортною для носіння і прибрати суперлипкість з наших губ.

На верхній губі блиск нанесено і подивіться як перетворюється зовнішній вигляд губ🥰

Нанесли блиск "на всі губи" і відчуття одразу помінялись, все стало комфортніше і еластичніше. Тому побігли займатись своїми справами до вечора. Кілька разів за день поїла страви різної жирності, пила чай, каву. Малючок кілька разів жмакала мене за рота і до вечора я прийшла з таким результатом. Отже помада була на губах протягом 10 годин. Я їх не підправляла, і блиск зверху не наносила.як бачите - трохи з'їлась по слизовій але в сумі виглядає добре.

Тут я додала олівець з цієї ж серії, але він називається Line Loud. Свотч олівчика і комплементарної йому помади. І фото макіяжу губ.

Помада "на любителя". Якщо з матовими не дружите - сміливо проходьте повз. Бо з незвички - ви цю помаду не полюбите. А от навпаки - дуже легко. Блиск цей товаришує лише з його сусідкою по флакончику. А помадка не товаришує з іншими блисками. Отакий "сімейний" підряд в них.

Я користуюсь з задоволенням, проте якщо купили цю помадку - купляйте двофазку. Бо міцелярки, гідрофілки, та інші умивалки її не беруть. Змити суперважко навіть механічно. І це напевно як мінус так і плюс.

Сам виробник пропонує змивати олієвмісними умивалками.

По собі скажу - найкраще вона змивається наступним чином: поверх застиглого шару помади наносите новий, пару цьмоків губами і швиденько витираємо ватним диском з умивачкою. Тоді все супер легко відтирається)