Моя партія з Еко/веган косметикою.
Власне кажучи, це мій та доньчин «душовий» бокс. Окрім кремів)))
Я не знаю що буде завтра. Але сьогодні я хочу бути щасливою. Щоб не відкладати позитивна "опісля" (бо його може не бути того "після") я радую себе таким ось чином.
вчора я показала "додатки" до основних покупок))
ось, власне, і більша частина винуватців тих семплі.
Гелі для душа від Bioconte з екстрактом фіалки та NaturaBella
Гель від Bioconte - це мій постійний супутник. коли вперше його замовила , то була трохи шокована виглядом. Він має рідку консистенцію та коричневий колір.
пізніше я зрозуміла, що колір - то від мильного кореня , а консистенція - бо немає загусників у складі. Та і , зрештою, вся моя нинішня "душова" косметика дещо рідкувата, порівняно з класичнимм гелями (як , наприклад, Dove, Palmolive тощо), тому вже не так на цеизвертаю увагу) але чоловікові не подобається, тому він миється своїми звичнимм засобами.
гель від NaturaBella - це для мене особисто новинка. Замовила вперше. Але вже відчуваю відмінності:
1) більш сильний аромат
2) світліший колір (скажімо, прозоро-жовтуватий)
але так само рідкий.
Дитяче мило
Доньці 8 років, але для неї я купую все одно дитячі мила та пінки для вмивання.
знову ж таки, Bioconte - я його добре знаю і беру по акції з запасом (чесно, вже 6 пачок є))). як і гель для душу - має коричневий відтінок , рідку консистенцію та нейтральний запах. Шкіру не сушить (я навіть іноді вмикаюсь, воно ніяк не сушить шкіру, при цьому чудово очищує її). якщо ми кудись ідемо, то я беру це мило "на всі випадки життя".
делікатний гель від NaturaBella - це новинка (для мене).
має менш виражений запах, ніж попереднє мило. Рідке. Проте гарно очищує шкіру. жовтуватий відтінок.
обидва гелі можна використовувати від народження.
Моя класика))) мило для рук та для інтимної гігієни від NaturaBella
Десь в попередніх постах просила про допомогу із пошуком заміни мого улюбленого гелю для інтимної гігієни. і так, і сяк думала... та й знайшла все ж свій. Не в Україні, правда, але все ж знайшла!))
наймʼякіший гель, який не викликає подразнень, сухості, свербкжу тощо. Рідкий, з делікатним запахом.
і вирішила спробувати ще мило для рук цієі ж ТМ.
думала, що запахи будуть схожі, але ні. В мила для рук - майже не відчутний. але решта характеристик - однакова (рідкі, гарно піняться, не сушать шкіру ніде))))
«Все для обличчя»)))
Тут буде просто фото. Опису не буде) ще не пробувала))) просто хвастаюсь😅
як використаю - тоді буде відгук))))
Ой, ще шампунь забула)))
Під впливом самореклами купила ще один брикет . цього разу з кокосом)) бо можіто хоч і пахне та очищає гарно, але трава у волоссі трохи "напрягає"))))
про "мохіто" для волосся читати тут:
Коментарі (0)