Nata_Po

Липкість та мої методи боротьби з нею на прикладі помад Maybelline

Липкість та мої методи боротьби з нею на прикладі помад Maybelline

Наскільки я розумію, це помади одного плану, проте з різними фінішами, один матовий, інший глянцевий.

Я не буду обговорювати свої враження від кожної з них, відтінки і тд. Мова піде про їхню спільну проблему, яка не дає мені полюбити їх усією душею.

Це класні, справді стійкі помади з насиченим пігментом, які навіть після чаткового з'їдання залишають за собою тінт, тому стирання з часом цих помад не виглядає якось катастрофічно.

АЛЕ!

Для мене просто неймовірно некомфортною є липкість. Я закриваю рот, і губи приклеїлись, відкриваючи, я буквально відчуваю оце розлипання і це жахливо. Не кажу вже, якщо ненароком стулю губи не лише по краю слизової, а губа до губи, пиши - пропало.

З цим звісно можна жити, але це створює дискомфорт, постійні думки про цю помаду і це бр. Оскільки матовими помадами я користувалась вже більше року, я знайшла до них підхід, аот з глянцевою ще є питання, можливо, ви мені щось порадите.

З матовою все просто. Я наношу її на губи, чекаю трошки, щоб вона підзастигла, а тоді проходжусь прозорою пудрою. Це ніяким чином не обтяжує губи, а навпаки додає їм вельветовості. Відповідно липкий шар прекрасно приклеює до себе пудрові часточки і ми отримуємо класні, комфортні та абсолюттно не липкі губи.

З пллюсів, - це ніяким чином не впливає на стійкість (хоча...можливо і подовжує), та комфорт носіння. Тому я дуже щаслива, що знайшла цей спосіб.

А от з глянцевою помадою проблема. Її не припудрити, звісно можна, але ми отримаємо звичайну матову, як попередню. Цей липкий шар нічим не витерти. Я навіть намагалась зовсім трошечки нанести помаду, розтушувати пальцем, щоб був практично напівпрозорий ефект і все одно все залипає.

Єдиний дієвий спосіб - це нанести зверху блиск чи олійку. Проблему липкості вирішує, але виникають наступні - помада перестає бути стійкою, відбивається на всьому підряд, і відповідно постає питання, який в ній сенс, якщо тоді можна купити стартово блиск і не заморочуватись.

Тому, тут в мене питання відкрите і можливо хтось з вас зміг приручити цю помаду для комфортного носіння, бо я поки зовсім незадоволена і не можу собі уявити, як її носити щодня на роботу.